pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Eεεε ντάξει ρε συ,42 έφτασες,τί να έκανες δηλαδή,να πήγαινες για σκι κ ορειβασία;;;;ΠΛΕΟΝ ..ναι
Eεεε ντάξει ρε συ,42 έφτασες,τί να έκανες δηλαδή,να πήγαινες για σκι κ ορειβασία;;;;ΠΛΕΟΝ ..ναι
Αμαρτωλος απο τις αμαρτιες που εχω κανει...ναι το αβαταρ μου ειναι γαματο..Το avatar σου γαμάει πάντως!!!
Το νικ σου τί σημαίνει;;;;
Εχω ομως κανει και πολλα καλα γιατι εχω καλη καρδια...και καποια στιγμη θα το αλλαξω και θα το κανω αγιος saint..Αμαρτωλος απο τις αμαρτιες που εχω κανει...ναι το αβαταρ μου ειναι γαματο..
Αμαρτωλος απο τις αμαρτιες που εχω κανει...ναι το αβαταρ μου ειναι γαματο..
Tελικά για να είσαι ενεργό μέλος στο bou σημαίνει ότι είσαι ολίγον φευγάτο άτομο!!!Εχω ομως κανει και πολλα καλα γιατι εχω καλη καρδια...και καποια στιγμη θα το αλλαξω και θα το κανω αγιος saint..
ναι το αβαταρ μου ειναι γαματο..
Ενεργο μελος εγινα τελευταια..το παρακολουθω απο πολυ παλια...φευγατοι ολοι ειμαστε κατα καποιο τροπο..εγω απλα εχω διαφορετικη ψυχοσυνθεση απο την μαζα..ρολο επαιξε οτι ειμαι νησιωτης..και γενηθηκα μεσα στην θαλασσα..Tελικά για να είσαι ενεργό μέλος στο bou σημαίνει ότι είσαι ολίγον φευγάτο άτομο!!!
Σήμερα έφαγα:φασολάκια,3 πορτοκάλια,μαρούλι,πικάντικι κ τίποτα... Μετά μία μέρα όλο το 24ωρό,καλύτερα άχεστος,γλιτώνω κ το χαρτί υγείας!!!
Eεεε ντάξει ρε συ,42 έφτασες,τί να έκανες δηλαδή,να πήγαινες για σκι κ ορειβασία;;;;
Εδω τι ηθελες να ποσταρεις?
Αυτό που βλέπεις,δεν σου ταιριάζει;;;Εδω τι ηθελες να ποσταρεις?
Σε εμενα δεν βγαζει τιποτα..δεν βλεπω κατι..Αυτό που βλέπεις,δεν σου ταιριάζει;;;
Μαλακιες δηλαδη...τι να με εκφραζει?Το εμότικον με τα γυαλιά πόσταρε
1)Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό.1)ΠΖ 89 ,εχεις δοκιμασει παραφινελαιο ή καστορελαιο ?
Κοστος 1 ευρω !
Ντουλκολαξ?
Κοστος λιγα ευρω .
2)Πινεις αρκετο νερο ?
Πρεπει να πινεις >2 λιτρα την ημερα .
Αν δεν σου αρεσει το σκετο νερο ,πιες ροφηματα ,χυμους κτλ
1)Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό.
2)Ναι.
ξερετε κανα καλο τσατ για κουβεντουλα???
ΠΖ 89 ,εχεις δοκιμασει παραφινελαιο ή καστορελαιο ?
Κοστος 1 ευρω !
Ντουλκολαξ?
Κοστος λιγα ευρω .
Πινεις αρκετο νερο ?
Πρεπει να πινεις >2 λιτρα την ημερα .
Αν δεν σου αρεσει το σκετο νερο ,πιες ροφηματα ,χυμους κτλ
γκομενα θες ρε μαλακα?
στις 3.20 το χαραμα?