pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Έλεγα να πάω για νάνι,για πες τί θες;;;παπαζόλη τι έγινε ρε?
τουαλέτα είσαι πάλι ή σε πήρε ο ύπνος απ την εξάντληση?
Έλεγα να πάω για νάνι,για πες τί θες;;;παπαζόλη τι έγινε ρε?
τουαλέτα είσαι πάλι ή σε πήρε ο ύπνος απ την εξάντληση?
καλά μας δουλεύεις?Έλεγα να πάω για νάνι,για πες τί θες;;;
Μεραααααααα
σταμ τι εγινε ? εριξες κανα ποδολουτρο ?
Στις επαλξεις βλεπω ολα τα καλα παιδια...
παντα...με τον πρωινο καφε ανα χειρας ακομη ;)
Κινκυ μποι...Πρωινός καφές;;; Τώρα ξυπνάτε εσείς;;; Εγώ σε κανά-δύο ώρες θα την πέσω..... :S
Πάντως,σήμερα έριξα ένα ξύρισμα,και επειδή είχα νεύρα ξέσπασα πάνω στο πρόσωπό μου,και έκανα ένα γαμάτο κόψιμο κάτω από το χείλος και δίπλα από το αριστερό αυτί
Κινκυ μποι...
Λοιπον κιθαρα εχουμε ιδιες αποψεις σε πολλα πραγματα...οταν ανεβω αθηνα για να φυγω για πανω θα παμε για καφε...Έτσι.....το κόψιμο στο πρόσωπο, στον άνδρα,τον κάνει σέξυ....είναι σαν να βγήκε από ταινία δράσης...
απαπαπα ....κριση......Τι εγινε αδρεφε ? θα ριξομεν κανα πεουλα ? πως την κοβεςι ?
Λοιπον κιθαρα εχουμε ιδιες αποψεις σε πολλα πραγματα...οταν ανεβω αθηνα για να φυγω για πανω θα παμε για καφε...
απαπαπα ....κριση......
Πρωινός καφές;;; Τώρα ξυπνάτε εσείς;;; Εγώ σε κανά-δύο ώρες θα την πέσω..... :S
Πάντως,σήμερα έριξα ένα ξύρισμα,και επειδή είχα νεύρα ξέσπασα πάνω στο πρόσωπό μου,και έκανα ένα γαμάτο κόψιμο κάτω από το χείλος και δίπλα από το αριστερό αυτί
Έτσι.....το κόψιμο στο πρόσωπο, στον άνδρα,τον κάνει σέξυ....είναι σαν να βγήκε από ταινία δράσης...
απαπαπα ....κριση......
οχι ρε...εγω δεν πουστρεψα και εχω να 4 μηνες...Απο τις 31 Δεκ εχω να παω με τανα ... λες να πουστρεψω ?
nai....Απο τις 31 Δεκ εχω να παω με τανα ... λες να πουστρεψω ?