Επισκέπτης
Ασε ρε, μας ταπανε τα χαϊρια σου τα παιδια του κομματος απο το γυρος ΝΙΚ....Προβοκάτορα,γκαιμπελίσκο!!!
Ασε ρε, μας ταπανε τα χαϊρια σου τα παιδια του κομματος απο το γυρος ΝΙΚ....Προβοκάτορα,γκαιμπελίσκο!!!
Σίγα που θα σου άρεσε κάτι συνηθισμένο!!!
Ρε ουστ απ'εδώ ξύνεις πλήγες!!!Ασε ρε, μας ταπανε τα χαϊρια σου τα παιδια του κομματος απο το γυρος ΝΙΚ....
Δεν πληρώνεις εμένα;;;Να σου πω και το άλλο τώρα να σε κουφάνω;;;
Θα πλήρωνα πουτάνα στο στούντιο για να με τσακίσει!
Να σου πω και το άλλο τώρα να σε κουφάνω;;;
Δεν πληρώνεις εμένα;;;
Αν είναι να κάθεσαι κ να τις τρως μέσα είμαι!!!
Σταματα τα πολλα ψεμματακια ,γιατι θα μεγαλωσει η μυτη σου σαν του Πινοκιο ,και θα γινεις σαν την Δανδουλακη !
Να φορέσω μία περούκα κ ψευτίκα βυζιά;;;Είπα....άμα είναι γκόμενα κάθομαι....
Α και κάτι άλλο....επειδή μου αρέσει να τις τρώω δε σημαίνει ότι είμαι και μαλθακός.....αντιθέτως είμαι αρκετά σκληρός....αυτό να το έχεις υπ'όψιν σου.... ;)
Δεν πληρώνεις εμένα;;;
Αν είναι να κάθεσαι κ να τις τρως μέσα είμαι!!!
γιατι δε πας μια βολτα ρε κιθαρουλη στα μαυρακια πισω απο τη βαρβακειο? με την πεινα που εχει πεσει αμα τους δωσεις ενα 10αρικο θα σε κουβαλαει γυρω γυρω απο την ομονοια ολο το βραδυΝα σου πω και το άλλο τώρα να σε κουφάνω;;;
Να φορέσω μία περούκα κ ψευτίκα βυζιά;;;
σαν του γαλλου ,Συρανο ντε Μπερζερακ ?Έχω γαλλική μύτη
Τί είναι το αντρομέντικαλ;;;να μην σου δωσω αλλες πληροφοριες για το αντρομεντικαλ !
Σώπαααα!!!Πάντως εσένα έτσι όπως είσαι μισομερίδας σε έχω άνετα.....
και τωρα μετα το χεσιμο θα εχει μεινει ακομη λιγοτεροςΓια μαλάκα με έχεις;;;
Πάντως εσένα έτσι όπως είσαι μισομερίδας σε έχω άνετα.....
το αντρο- δεν καταλαβαινεις τι θα πει ε? αναμενομενο....Τί είναι το αντρομέντικαλ;;;
Μαλάκα μην γέλας,κοντεύω να εξατμιστώ,σε λίγο θα λιποθυμάω... :-και τωρα μετα το χεσιμο θα εχει μεινει ακομη λιγοτερος
αμα ειναι να συναντηθειτε να μου πεις να του ετοιμασουμε ενα σπεσιαλ γευμα πιο πριν
Σώπαααα!!!
Θα αγοράσω πιστόλι ρεεε!!!
και τωρα μετα το χεσιμο θα εχει μεινει ακομη λιγοτερος
αμα ειναι να συναντηθειτε να μου πεις να του ετοιμασουμε ενα σπεσιαλ γευμα πιο πριν
Μπααα,έχει σημασία;;;ΝΟΜΙΜΑ;;;;;
Μπααα,έχει σημασία;;;