Επισκέπτης
παρειγγειλε σουβλακια να σιαξεις τοτε ρεΤώρα πάντως είμαι καλά(αν εξαιρέσεις ότι δεν μπορώ να χέσω),γαμιέστε!!!![]()

παρειγγειλε σουβλακια να σιαξεις τοτε ρεΤώρα πάντως είμαι καλά(αν εξαιρέσεις ότι δεν μπορώ να χέσω),γαμιέστε!!!![]()
Χέσου ρε!!!αααααααααχαχαχααχχαχαχα
πειραματόζωο-χάμστερ.
Αυτή την δουλειά θα κάνουμε τώρα,1 ημέρα όλη μέρα στην χέστρα,3 άχεστος;;;παρειγγειλε σουβλακια να σιαξεις τοτε ρε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σιγα ρε αντρα, κατουρα και λιγο...Αυτή την δουλειά θα κάνουμε τώρα,1 ημέρα όλη μέρα στην χέστρα,3 άχεστος;;;![]()
Τώρα πάντως είμαι καλά(αν εξαιρέσεις ότι δεν μπορώ να χέσω)
Αυτή την δουλειά θα κάνουμε τώρα,1 ημέρα όλη μέρα στην χέστρα,3 άχεστος;;;![]()
Τσου,αιμοροιδες λέγονται...Έβγαλες και σπυριά στον κώλο και δε μπορείς να κάτσεις στη λεκάνη;;;;![]()
Η πρώην μου!!!![]()
![]()
![]()
ποια ειναι αυτη ρε συ αλφονσε?
ουτε στον ιδιο πλανητη δεν εχεις βρεθει εσυ με τετοιο μουνι ρε χεστηΗ πρώην μου!!!![]()
Καλά μην πιστεύεις!!!ουτε στον ιδιο πλανητη δεν εχεις βρεθει εσυ με τετοιο μουνι ρε χεστη![]()
μηπως η φωτογραφια ειναι εξω απο το γυρος ΝΙΚ ρε βλαμμενο? την ειχες παει για φαγητο?Καλά μην πιστεύεις!!!![]()
Τσου,αιμοροιδες λέγονται...
Το βλέπω να χέζω με την νέα πανσέληνο πάλι...
Όχι ρε δεν έχω αιμοροιδες(ευτυχώς),απλά ενημερώνω την πούστικη κιθάρα.Παρε ΚΥ τζελ ,κανε ενα χλιαρο ντους στον πωπω πρωτα ,φορα ενα γαντι πλαστικο ,βαλε το τζελ στις αιμορροϊδες και κανε αναταξη με το δεικτη(σιγα-σιγα τις πιεζεις και επανερχονται) .
Αν πονανε βαλε ξυλοκαϊνη .
θα τον παει ο σταματακις για στραπονιασμα να σιαξει.....Παρε ΚΥ τζελ ,κανε ενα χλιαρο ντους στον πωπω πρωτα ,φορα ενα γαντι πλαστικο ,βαλε το τζελ στις αιμορροϊδες και κανε αναταξη με το δεικτη(σιγα-σιγα τις πιεζεις και επανερχονται) .
Αν πονανε βαλε ξυλοκαϊνη .
sophia turner![]()
![]()
![]()
ποια ειναι αυτη ρε συ αλφονσε?