Επισκέπτης
αμα τον δεις απο κοντα να του το πεις....χεστη!Μόνο μυς,τίποτε άλλο,δεν μου λέει τίποτα....![]()
αμα τον δεις απο κοντα να του το πεις....χεστη!Μόνο μυς,τίποτε άλλο,δεν μου λέει τίποτα....![]()
Και άμα σε τρομάζει το WWE......που να έβλεπες και CZW....θα έτρεχες στην τουαλέτα (για εμετούς αυτή τη φορά) περισσότερες φορές και από το χαλασμένο γύρο......![]()
αμα τον δεις απο κοντα να του το πεις....χεστη!
Θα του το γράψω,αν ξέρει να διαβάζει!!!αμα τον δεις απο κοντα να του το πεις....χεστη!
Είπα ότι με τρομάζει;;;Και άμα σε τρομάζει το WWE......που να έβλεπες και CZW....θα έτρεχες στην τουαλέτα (για εμετούς αυτή τη φορά) περισσότερες φορές και από το χαλασμένο γύρο......![]()
Είπα ότι με τρομάζει;;;![]()
Για πες άλλη σημασία γιατί μου διαφεύγει...Το τρομάζει δεν έχει μόνο την έννοια του φοβάμαι....αν ξέρεις....![]()
τα μακεντονσκι μονο εσυ και ο πορδοπαπος ξερετε να τα διαβαζετε σε ολο τον κοσμοΘα του το γράψω,αν ξέρει να διαβάζει!!!![]()
ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΡΕ!!!τα μακεντονσκι μονο εσυ και ο πορδοπαπος ξερετε να τα διαβαζετε σε ολο τον κοσμο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι άλλη έννοια εχει;Το τρομάζει δεν έχει μόνο την έννοια του φοβάμαι....αν ξέρεις....![]()
ΑΡΧΙΔΙΑ Η ΤΕΦΡΑ δλδαρχιδια εισαι!![]()
![]()
![]()
![]()
Αλήθεια,να σε θάψω,να μην σώσεις!!!αρχιδια εισαι!![]()
![]()
![]()
![]()
Για πες άλλη σημασία γιατί μου διαφεύγει...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ενα γιατρο γρηγορα.
ε αφού τρέμω είναι το ρήμα τι θα είναι;Τρομος παντως κατα κυριολεξια ειναι το τρεμουλο.
στην περιπτωση του αρχιδια και σκατα ειναιΑΡΧΙΔΙΑ Η ΤΕΦΡΑ δλδ