sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Με τι?:o :o :o :o
εγω παντως τον σταμουλη θα τον παντρεψω![]()
Με τι?:o :o :o :o
εγω παντως τον σταμουλη θα τον παντρεψω![]()
Ε ναι..οι παπαροκατασκευαστές που το φτιάξανε φταίνε..Λαθος κατασκευη...λαθος καμιναδα..
το τζακι γαμαει. να εισαι κοντα στη φωτια κ να χουχουλιαζεις κ να σε ζαβαινει η ζεστη <3
ρε, ειναι μαλακια να παραγγειλω με αυτον τον καιρο?αμα δωσω καλο τιπ στον ντελιβερα? βαριεμαι να μαγειρεψω :-
Τι εκανε το ατομο....Ε ναι..οι παπαροκατασκευαστές που το φτιάξανε φταίνε..
Η πλάκα ήτανε η εξής..
Το τζάκι βρισκόταν όπως έμπαινες από την είσοδο του σπιτιού στην πάνω αριστερά γωνία..
Όμως η φάτσα του..δεν κοίταγε το χώρο τον υπόλοιπο..αλλά τον απέναντι τοίχο..
Έτυχε να γνωρίσω τον κατασκευαστή και τον ρώτησα γι'αυτό..
Του λέω.."Δε μου λες ρε μάστορα..άμα θέλω να το ανάψω..τον καναπέ που θα κάθομαι να τον κρεμάσω στον τοίχο για να το βλέπω"??
Και μου λέει..
-Το έφτιαξα έτσι επίτηδες για να γλυτώσω χώρο..
Ε τί να του πεις του επιστήμονα?
Γαμαει οταν εχεις και καποιον να στο καθαριζεικα
Αν το καθαριζεις απο μονος σου δεν γαμαει καθολου![]()
το τζακι γαμαει. να εισαι κοντα στη φωτια κ να χουχουλιαζεις κ να σε ζαβαινει η ζεστη <3
ρε, ειναι μαλακια να παραγγειλω με αυτον τον καιρο?αμα δωσω καλο τιπ στον ντελιβερα? βαριεμαι να μαγειρεψω :-
ολο και κατι θα βρουμεΜε τι?![]()
Τζάκι στο ντέλο?Κατερινα βαλε τζακι στο ντελο να ερχομαστε να γαμαμε τις κρυες νυχτες του χειμωνα με θαλπωρη και ζεστασια![]()
![]()
![]()
![]()
Αμα ριχνει καρεκλες κατα εκει που εισαι...νταξει μαλακια θα γινει παπι ο καημενος
Παιζει σε ντελιβεραδικο χορτοσουπα?
ειχα ορεξη για φασολια γιγαντες, φτιαχνει ενα εστιατοριο εδω κοντα, μμμτους θεελωωωωωωω
Ρε συ..ακόμα δεν έβαλες τη φωτό..και ζεστάθηκε το δωμάτιο..![]()
![]()
καυλαααααααααααα
Πωπωωω :'(
Στα αρχιδια μου.
Μια φορα γαμουσα μια και ειχε στηθει στα 4 με τα γονατα πανω στον καναπε και την κωλαρα της φατσα στο τζακι....το τζακι φουντωμενο φουλ ...μιλαμε κοκινησε ο κωλος της απο την φωτια και τα κωλοσκαμπιλα...Ρε συ..ακόμα δεν έβαλες τη φωτό..και ζεστάθηκε το δωμάτιο..
πσσσσσσσσ....