Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Μου φαίνεται ότι είναι και το μόνο που γαμεί εδώ μέσα.
Και αυτο, μονο οταν ειναι αναμμενο

Μου φαίνεται ότι είναι και το μόνο που γαμεί εδώ μέσα.
Αν την ηπιες μονορουφι...μπορειλες να με βαρεσει στο κεφαλι η μπυρα ?
δεν εφαγα καλα ...
![]()
![]()
![]()
Οχι ρε ενταξει,ειπαμε υπαρχουν και 10 ατομα μεσα στο μπου που τα σεβομαι...εισαι μεσα στους 10..
![]()
Ήρθε μετά από λίγα λεπτά , λίγο μπλα μπλα και αλφαδιαστήκαμε ...
Ψηλά από το ροζουλί φορεματάκι κρεμόταν ένα κορδόνι το χρησιμοποίησα για να ανοίξω την ''κονσέρβα μού'
μέσα απ την οποία ξεπρόβαλαν δυο ολόφρεσκα βυζάκια τα οποία δέχτηκαν αμέσως επίθεση
[/quote[/URL]]![]()
ειμαι σοβαρα γιατρε ?![]()
εγω σεβομαι μονο δυο τον γλιτσουλη![]()
![]()
![]()
Οχι ρε ενταξει,ειπαμε υπαρχουν και 10 ατομα μεσα στο μπου που τα σεβομαι...εισαι μεσα στους 10..
![]()
Το τζακι..η φωτια ειναι παρεα...ο καλυτερος φιλος...και δεν λεμε να το αναβεις καθε χριστουγεννα για εφε..οποιος εχει τζακι που το χρησιμοποιη καθε μερα καταλαβαινει τι λεω...Το τζακι γαμει![]()
Το τζακι..η φωτια ειναι παρεα...ο καλυτερος φιλος...και δεν λεμε να το αναβεις καθε χριστουγεννα για εφε..οποιος εχει τζακι που το χρησιμοποιη καθε μερα καταλαβαινει τι λεω...
Το εχωκαταλαβει...και αυτοι αλωστε σε σεβονταιεγω σεβομαι μονο δυο τον γλιτσουληκαι τον σταμουλη
![]()
![]()
![]()
Παλιά έμενα σε ένα διαμέρισμα που είχε τζάκι..Το τζακι..η φωτια ειναι παρεα...ο καλυτερος φιλος...και δεν λεμε να το αναβεις καθε χριστουγεννα για εφε..οποιος εχει τζακι που το χρησιμοποιη καθε μερα καταλαβαινει τι λεω...
Στο προηγουμενο σπιτι ειχα.
Σχεδον καθε μερα το αναβα. Μιλαμε για εξαρτηση.
Παλιά έμενα σε ένα διαμέρισμα που είχε τζάκι..
Δύο φορές το άναψα και μία εβομάδα έκανα να καθαρίσω το σπίτι
από τη μουτζούρα κάθε φορά..
Τί μαλακία τζάκι ήτανε..
Λαθος κατασκευη...λαθος καμιναδα..Παλιά έμενα σε ένα διαμέρισμα που είχε τζάκι..
Δύο φορές το άναψα και μία εβομάδα έκανα να καθαρίσω το σπίτι
από τη μουτζούρα κάθε φορά..
Τί μαλακία τζάκι ήτανε..
:o :o :o :oΤο εχωκαταλαβει...και αυτοι αλωστε σε σεβονται![]()
μηπως ηταν [size=20pt]τζάνκι[/size] ???![]()
Το τζακι γαμει![]()
Ετσι.........και μιλαμε οταν πεσει το βλεμα στην φλογα σε μαγνητιζει και την χαζευεις για κανα 5νταλεπτο σαν γκομενα..μεχρι να ξεκολησεις..Η φαση ειναι να κανεις μεγαλη θρακα.
Δεν γουσταρω οταν σιγοκαιει.
Βαζω φουλ ξυλα στην αρχη στην μεση για να γινει της πουτανας απο τη ζεστη και μετα κανα δυο μεγαλα για συντηρηση![]()
![]()
![]()
..δεν ξέρω..αυτό το πράμα πάντως μια φορά..τζάκι![]()
δεν ήτανε..μόνο για διακόσμηση έκανε..
Γαμαει και παραγαμαει..απλος εσυ δεν κανεις για τζακια...Γαμαει οταν εχεις και καποιον να στο καθαριζεικα
Αν το καθαριζεις απο μονος σου δεν γαμαει καθολου![]()