Στη Θεολογική εγώ;;;; Μάλλον δεν ξέρεις τις απόψεις μου περί χριστιανικής θρησκείας.....![]()
απεξω θα αραξουμε !
Γιατι ,στην Ανασταση δεν πας ?
Στη Θεολογική εγώ;;;; Μάλλον δεν ξέρεις τις απόψεις μου περί χριστιανικής θρησκείας.....![]()
Σε αλλο ποστ εχεις πει οτι εισαι 1.80 !
Τι εγινε ,μπηκες στο πλυσιμο ?
Καλα δεν σου ειπε να πας να προσκυνησεις,να μαμησεις σου ειπε
Καλα αυτες κανουν τα καλυτερα μαμησια,δινουν και back doorΉμουν με τα παπούτσια...τώρα είμαι ξυπόλιτος.....
Α...εγώ με γυναίκα της Θεολογικής,δε πάω....![]()
απεξω θα αραξουμε !
Γιατι ,στην Ανασταση δεν πας ?
Τον χειμωνα πιανω και τα 87 κιλα τρωο πολυ,το καλοκαιρι τρωο μια φορα καθε τρεις μερες..και πεφτω στα 82..
Παρθενος εισαι στο ζωδιο ?
Μαλλον !
Καλα αυτες κανουν τα καλυτερα μαμησια,δινουν και back door
KελεμπιαΌχι...του "νερού" είναι το ζώδιο μου......
Φοράνε και στολές καλόγριας;
σκορπιος ?
Kελεμπια![]()
Ευχαριστω ρε κιθαρα...τις προαλες ανοιξα και θρεντ για τους φαν του μεγαλου ελτον....Σίννερ....έχεις αφιέρωση στο ράδιο...![]()
Καλησπερα παιδια... Πολλες φορες τωρα τελευταια που βγαινω σε διαφορα μπαρακια.. πολλα γκομενακια με κοιταζουν και τα σχετικα... αλλα δεν ξερω ψιλοκολωνω να τις μιλησω... μετα κιολας απο μια προσφατη χειλοπιτα μου εχει πεσει πολυ η ψυχολογια.. εχει κανεις καμια ιδεα?
Τυπε ψηλα το κεφαλι και η χυλοπιτα εμπειρια ειναι!!Καλησπερα παιδια... Πολλες φορες τωρα τελευταια που βγαινω σε διαφορα μπαρακια.. πολλα γκομενακια με κοιταζουν και τα σχετικα... αλλα δεν ξερω ψιλοκολωνω να τις μιλησω... μετα κιολας απο μια προσφατη χειλοπιτα μου εχει πεσει πολυ η ψυχολογια.. εχει κανεις καμια ιδεα?
χαχααχαα τι ειπες τωρα..... Αχχιλεα,Οδυσσέα,Αριστομένη![]()
![]()
Πολυκαρπος ;)χαχααχαα τι ειπες τωρα..... Αχχιλεα,Οδυσσέα,Αριστομένη![]()
![]()
Διαβασμενο σε βρισκω κιθαρα..Αυτό είναι χριστιανικό