Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
οχι, και οταν βγαινω.....  ειναι υπεροχη αισθηση , το δερμα ειναι ανανεομενο παντα  :rockon: :rockon:

Έτσι πρέπει.....τελικά τώρα κατάλαβα που οφείλεται η μόδα της αξυρισιάς.....οι Πακιστανοί ήταν συνήθως αξύριστοι,και τώρα οι Έλληνες θέλουν να τους μοιάσουν.... :birdman:

Επισκέπτης
Καλα,συμφωνω εν μερη,αρκει να μην υπαρχει υπερβολη,δεν ειμαστε γκομενες..η αξυρισια δεν ειναι απαραιτητα βρομια,εγω ξυριζομαι καθε δυο μερες επειδη με τρωνε τα γενια,αλλιως θα τα αφηνα περισσοτερο

ΚΑΙ ο άνδρας πρέπει να προσέχει την εμφάνιση του....όποιος τον κατηγορεί ότι κάνει σαν γκόμενα είναι ΛΑΘΟΣ..... ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
παω να ξαναδοκιμασω μπας και επιτελους πετυχω αστρικη προβολη
  :rockon: :rockon: :rockon:

1 μηνα προσπαθω  :jerking: :jerking: :jerking:  :headbang: :headbang: :headbang:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Σου ειπα οχι υπερβολες..

Επισκέπτης
Σου ειπα οχι υπερβολες..

Καλά ρε φίλε δεν υπερβάλω όπως είπα....δε θα φτιάξω το μαλλί μου,άμα είναι να πάω μέχρι τον φούρνο....αλλά κατά τα άλλα όποιος τολμήσει και μου το ακουμπήσει.....την έβαψε...οπότε μόνο αυτό σας λεώ για όσους θέλουν να παίξουν ξύλο μαζί μου.....βαρέστε όπου θέλετε....αλλά το μαλλί μου μην ακουμπήσετε..... :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Καλά ρε φίλε δεν υπερβάλω όπως είπα....δε θα φτιάξω το μαλλί μου,άμα είναι να πάω μέχρι τον φούρνο....αλλά κατά τα άλλα όποιος τολμήσει και μου το ακουμπήσει.....την έβαψε...οπότε μόνο αυτό σας λεώ για όσους θέλουν να παίξουν ξύλο μαζί μου.....βαρέστε όπου θέλετε....αλλά το μαλλί μου μην ακουμπήσετε..... :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Γιαυτο δεν γαμας.

Εισαι στην τσιτα τυπος.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Πως ειναι η κομμωση σου ,αν επιτρεπεται ?

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Αληθεια..Στα μπουρδελα πας μς το ζελε και τη ξυριστικη μηχανη αν χειρας? :cheesy:

Επισκέπτης
Αληθεια..Στα μπουρδελα πας μς το ζελε και τη ξυριστικη μηχανη αν χειρας? :cheesy:

Α...σε πορδέλα δεν πάω...δεν είμαι φτηνιάρης....σε στούντιο μονάχα,αλλά σπανιώς... :rockon:

Γιαυτο δεν γαμας.

Εισαι στην τσιτα τυπος.

Ας μη γαμήσω ρε......την εμφάνισή μου ΚΑΝΕΙΣ δε μπορεί να την αλλάξει.....μόνο ΕΓΩ.... :rockon:

Πως ειναι η κομμωση σου ,αν επιτρεπεται ?

Πότε τα κάνω χωρίστρα,πότε φράτζα.... :)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Α...σε πορδέλα δεν πάω...δεν είμαι φτηνιάρης....σε στούντιο μονάχα,αλλά σπανιώς... :rockon:

Re αβραμη μου ηρθε μια ιδεα...να παμε σε στουντιο παρεα και γουσταρω να με περνεις ματι την ωρα που γαμαω...τι λες?

Επισκέπτης

Ναι αλλά μετά το γαμήσι θα πεις στη πουτάνα να σε σηκώσει αγκαλιά.... :thumbsup:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ρε φιλε Πουστικη Κιθαρα ,θελω να παμε μια μερα στη Θεολογικη !
Να δω να στην πεφτουν οι γκομενες !

Και επειδη εσυ δεν πολυενδιαφερεσαι ,να τις παρηγορησει ο Βολδεμορτ  !

Επισκέπτης
Ρε φιλε Πουστικη Κιθαρα ,θελω να παμε μια μερα στη Θεολογικη !
Να δω να στην πεφτουν οι γκομενες !

Και επειδη εσυ δεν πολυενδιαφερεσαι ,να τις παρηγορησει ο Βολδεμορτ  !

Στη Θεολογική εγώ;;;; Μάλλον δεν ξέρεις τις απόψεις μου περί χριστιανικής θρησκείας..... :headbang:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Κοντά είμαστε στο βάρος (87 είμαι),αλλά στο ύψος είσαι πιο μακρής (εγώ 1,78)
Τον χειμωνα πιανω και τα 87 κιλα τρωο πολυ,το καλοκαιρι τρωο μια φορα καθε τρεις μερες..και πεφτω στα 82..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom