george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Πες μας και τα windows τι ειναι και αν το κανει μονο σε word ή παντουείσαι ιδεολόγος εσύ
Πες μας και τα windows τι ειναι και αν το κανει μονο σε word ή παντουείσαι ιδεολόγος εσύ
Πόσο είναι;
Microsoft Windows XP
Professional
Version 2002
Service Pack 2
το λάπτοπ της δουλειάς είναι
Το πιο ευκολο και γρηγορο που μπορεις να κανεις ειναι system restore...Ξερεις ή θες οδηγιες?Microsoft Windows XP
Professional
Version 2002
Service Pack 2
το λάπτοπ της δουλειάς είναι
πλην του γουόρντ, έχω προσέξει ότι το κάνει και αλλού (π.χ. τώρα που γράφω στο μπου.), αλλά δεν το κάνει σίγουρα όταν γράφω στο μέιλ
το βέβαιο είναι ότι για κάποιον λόγο κάτι έχει απορρυθμιστεί, το οποίο έχει να κάνει με τις γλώσσες (αγλλικά-ελληνικά)
Ρώτα το αφεντικό σου......θα ξέρει
Ρώτα το αφεντικό σου......θα ξέρει
Το πιο ευκολο και γρηγορο που μπορεις να κανεις ειναι system restore...Ξερεις ή θες οδηγιες?
Εναρξη- ολα τα προγραμματα- εργαλεια συστηματος- επαναφορα συστηματος και ακολουθεις τις οδηγιες για να φερεις το pc σε κατασταση που λειτουργουσε κανονικα (προσεχε την μερα που θα το γυρισεις πρεπει να θυμασαι οτι δουλευε) Δεν επηρεαζονται αρχεια, αλλα αν εχεις εγκαταστησει προγραμμα στο ενδιαμεσο θα πρεπει να το ξανακανεις γιατι θα απεγκατασταθει
Βαλε και ενα sp3
Koκοκοκο...καντο ρε!
άι καράμπα!!!
αυτό ακούγεται πολύ επικίνδυνο για κάποιον που δεν έχει ιδιαίτερη επαφή με πισιά όπως εγώ
καλή η πρότασή σου, αλλά κωλώνω
μάλλον θα ξανακοιτάξω τις ρυθμίσεις του γουόρντ μπας και...
Τι, λες να γράφει και αυτό στο bou;
Koκοκοκο...καντο ρε!
Τελος παντων αν φοβασαι πηγαινε control panel και τσεκαρε regional settings και keyboard layout
Λιγο χλωμο να ειναι απο το word...
Προφανώς....το αφεντικό του κόσνικ,είναι πολύ κομπιουτεράς.....
Και αυτο που σου ειπα ασφαλες ειναι, αν δεν σου αρεσει το αποτελεσμα μπορεις να κανεις αναιρεσηείναι και ασφαλέστερο
Και αυτο που σου ειπα ασφαλες ειναι, αν δεν σου αρεσει το αποτελεσμα μπορεις να κανεις αναιρεση
Αν το κανεις και παθεις ζημια, στο φτιαχνω τσαμπα, αν το κανεις και δουλευει θελω 55ε+φπα....Γιατι με αμφιβαλλεις... >
Πηγαινε και στα regional settings (τοπικες ρυθμισεις) στο CP και κοιτα και εκει εχει τις γλωσσες του keyboard. Σβηστες και ξαναβαλτες....δεν φταις εσύ που είμαι χέστης έτσι γεννήθηκα
βασικά έψαξα λίγο μέσω κοντρόλ πάνελ το κίμπορντ, αλλά δεν κατάφερα κάτι
οπότε απομένει να δοκιμάσω την πρώτη λύση που πρότεινες (το Σαβ/κο ίσως που θα έχω χρόνο), να τονε γαμήσω τον μπούστη τον πισί
Μη λες μαλακίεςΧάουζ,Κύπριος είσαι;;;