House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Η ηλικία μου φταίει αγαπητή μην παρεξηγάς.Για το πατριώτισσα δεν το ήξερα.Welcome anywayΕτσί ξεχνάς εσύ την συμπατριώτισσα σου? Μπράβο...
Η ηλικία μου φταίει αγαπητή μην παρεξηγάς.Για το πατριώτισσα δεν το ήξερα.Welcome anywayΕτσί ξεχνάς εσύ την συμπατριώτισσα σου? Μπράβο...
Χαιρετώ Δημήτρη..Γεια σου ριτα
Για το πατριώτισσα μπορεί να σας μπέρδεψα και εγώ...δεν παίρνω όρκο.. (μάλλον σας μπέρδεψα...και εδώ η ηλικία θα φταίει)Η ηλικία μου φταίει αγαπητή μην παρεξηγάς.Για το πατριώτισσα δεν το ήξερα.Welcome anyway
No comment... μια καλησπέρα πέρασα να πω...όχι να ανοίξω κουβέντα για το τι κάνω και γιατί...
Είναι....επικοινωνιακή(sic)Γιατί ρε ΠΟΥΤΑΝΑ, σε προσβάλλαμε; Όταν μας έλεγες παλιότερα τι κάνεις στο κρεβάτι σου ήταν καλά;
10 καλησπέρες έχεις πει ως τώρα
Το παρελθόν καλά είναι να το αφήνουμε στην ησυχία του...Γιατί ρε ΠΟΥΤΑΝΑ, σε προσβάλλαμε; Όταν μας έλεγες παλιότερα τι κάνεις στο κρεβάτι σου ήταν καλά;
10 καλησπέρες έχεις πει ως τώρα
Το παρελθόν καλά είναι να το αφήνουμε στην ησυχία του...
Τον χαρακτηρισμό θα τον περάσω στο ντούκου...δεν έχω διάθεση για διαπληκτισμούς..
Και 100 καλησπέρες να πω εσένα σου μπαίνει κάτι? (Ρητορική ερώτηση...μην απαντήσεις)
Βιλμακι καλημερα...θελω να σε ρωτησο κατι σου στελνω πμ...
Πολλες αλλα τωρα βαριεμαικάποια ιδέα;
οχιά
^(απ'τα μεγάλα κλασικά πάω να φάω και νερατζάκι τώρα )
είπαν στην βήλμα να χέσει κι αυτή ξεκωλιάστηκε
15 άτομα εδώ μέσα και δεν ξέρει κανείς τίποτα;;;
Laptop εχεις...είπαν στην βήλμα να χέσει κι αυτή ξεκωλιάστηκε