stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
γιατι?Ασε τυπε μπινελικωσα και εγω εψες το βραδυ εναν κλωνο ενα μαλακα me nic teller κατι....![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
γιατι?Ασε τυπε μπινελικωσα και εγω εψες το βραδυ εναν κλωνο ενα μαλακα me nic teller κατι....![]()
![]()
![]()
Πολυ κλωναρι ρε τυπε....Αρχιδια ολοι λενε οτι εχουν φυγει πολλοι απο το μπου αλλα τελικα ειναι ολοι εδω με κλονως...Εχει πεσει η κινηση τελευταια... :- :- :- :-
Πολυ κλωναρι ρε τυπε....Αρχιδια ολοι λενε οτι εχουν φυγει πολλοι απο το μπου αλλα τελικα ειναι ολοι εδω με κλονως...![]()
Γιατι ειπε πρωτος κατι μαλακια για την μανα μου......εεεε δεν του αφησα ουτε μανα ουτε γιαγια...γιατι?![]()
![]()
![]()
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(αποχωρω αποψε.......................χωρις κλωνο ομως...............τα λεμε σε κανα εξαμηνο................................αντιο σας..........
Προσπαθώ να μαγειρέψω να φάει ο άντρας μου..Ρεεε κανας αλλος ειναι εδω να πουμε καμια μαλακια??????????ΒΙΛΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, τζοοοοοοοοοοοοο κατερινααααααααααααααα
μην στενοχωριεσαι σταμ,παλι με χρονια με καιρους,θα ξαναερθω πισω....................:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Γεια και ασ μην σε γουσταρω...αποχωρω αποψε.......................χωρις κλωνο ομως...............τα λεμε σε κανα εξαμηνο................................αντιο σας..........
αν καταφερεις τελικα να σφαξεις την κοτα...Προσπαθώ να μαγειρέψω να φάει ο άντρας μου..![]()
Και γιατη την κανεις? :'( :'( :'(μην στενοχωριεσαι σταμ,παλι με χρονια με καιρους,θα ξαναερθω πισω....................
αποχωρω αποψε.......................χωρις κλωνο ομως...............τα λεμε σε κανα εξαμηνο................................αντιο σας..........
Θα της τάξω κόκορα να μου κάτσει..αν καταφερεις τελικα να σφαξεις την κοτα...
Θα της τάξω κόκορα να μου κάτσει....![]()
Χαχαχαχαχαχαχαχ...
Όχι..Χτες δούλευα..χεχεχε...Κατερινα ,μην μου πεις οτι δουλευες σημερα !
Όχι..Χτες δούλευα..χεχεχε...![]()
Που είσαι ρε Βίλμα?ηρθαααα![]()