marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
αφου φευγει,λεω να την κανω.........................
ο σταμ90 καθε μερα πηγαινει στο πεδιο του αρεως και τον πηδανε 3 Πακιστανοι! τους δινει απο 10 ευρω! τοσο αξιζει ο κωλος του!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο σταμ90 τον παιρνει και εχει βαλει και εκπτωσεις στον κωλο του!Αν ηξερες ποσα αξιζει ο κωλος μου που η πουτανες ,γκομενες και λοιπες τον σχολιαζουν συνεχεια για την ομορφια του θα μου εκανες μια κωλογλυφαδα,
δεν σε χαλαει παντως, δεν ειναι βρωμομπατσοκωλος.... ουτε στρατοκωλος....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο σταμ90 τον παιρνει και εχει βαλει και εκπτωσεις στον κωλο του!
τρεξτε Πακιστανοι, αραπηδες, Πακιστανοι! ειναι ευκαιρια!
[move]Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ_90 ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.......![]()
![]()
![]()
[/move]
[move]ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.....ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΙΝΑΖΕΙΣ ΤΗ ΣΥΚΙΑ.........ΠΑΡΑΔΕΞΟΥΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.....ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ........![]()
![]()
![]()
..........STAM90=ΦΤΕΡΟΥΥΥΥΥ[/move]
τις φωτογραφιες του γκομενου σου να τις βαλεις στο αντιστοιχο θρεντ Σταματη κουνιστε!!! εδω ειναι σπαμ! οχι οι γαμιαδες του σταμ!Ελα σου εχω και καλτ κατασταση 90ς και ετσι....
![]()
εισαι κατασταση χωρις επιστροφη...τις φωτογραφιες του γκομενου σου να τις βαλεις στο αντιστοιχο θρεντ Σταματη κουνιστε!!! εδω ειναι σπαμ! οχι οι γαμιαδες του σταμ!
Παντως τυπε δεν τον κοβω για πακι το ετσι...τις φωτογραφιες του γκομενου σου να τις βαλεις στο αντιστοιχο θρεντ Σταματη κουνιστε!!! εδω ειναι σπαμ! οχι οι γαμιαδες του σταμ!
Ρεεε κανας αλλος ειναι εδω να πουμε καμια μαλακια??????????ΒΙΛΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, τζοοοοοοοοοοοοο κατερινααααααααααααααα
Εεεε μα τοση ωρα μαλακιζεστε και οι δυο....εδω![]()
![]()
τον βαρεθηκα τον αλλον απο πανω![]()
Εεεε μα τοση ωρα μαλακιζεστε και οι δυο....
εκανε χρονια προπονηση με λευκους ο σταματης! ηθελε να ειναι σιγουρος οτι θα μπορεσει να παρει αραπικες πουτσες στον κωλο του χωρις να πονεσει πολυ!!!!!Παντως τυπε δεν τον κοβω για πακι το ετσι...![]()
Εσπασε το θρεντ ρε σταμ...τι διαολο...εγω και εσυ μειναμε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ασε τυπε μπινελικωσα και εγω εψες το βραδυ εναν κλωνο ενα μαλακα me nic teller κατι....Στα κατακαθια και φασιστακια του πληκτρολογιο δεν δειχνουμε λυπηση....![]()
![]()
![]()
![]()