KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Πού το βλέπεις εσύ πάλι το βυζί..Όπα βγάλαμε βυζάκι;;;
Νice!!!![]()
Δεν είπαμε είναι μαξιλαράκια που βάζουμε στο καναπέ αυτά?
Δεν έκατσες να διαβάσεις τα προηγούμενα ποστς..
Πού το βλέπεις εσύ πάλι το βυζί..Όπα βγάλαμε βυζάκι;;;
Νice!!!![]()
Πού το βλέπεις εσύ πάλι το βυζί..
Α γεια σου..και αυτό που μοιάζει με σουτιέν είναι στην πραγματικότητα μαξιλαροθήκες?![]()
Οχι ρε ..πουτσοθηκεσ ειναι...και αυτό που μοιάζει με σουτιέν είναι στην πραγματικότητα μαξιλαροθήκες?![]()
Μισό βυσί,δεν δείχνεις όσα πρέπει γεγονός!!!Πού το βλέπεις εσύ πάλι το βυζί..
Μα έτσι και τα δείξω όλα..θα το κλείσω το μπουρδέλο...ααααααααααααχαχαχαχαχαχΜισό βυσί,δεν δείχνεις όσα πρέπει γεγονός!!!
Όχι ήρθα αδιάβαστος!!!![]()
Για μάτι έρχονται δηλαδή;;;Μα έτσι και τα δείξω όλα..θα το κλείσω το μπουρδέλο...ααααααααααααχαχαχαχαχαχ
author=Nana Talata
to katalaves...egw kryvomai pisw ap ola...kai pisw ap thn pagkosmia oikonomikh krish,egw krivomai!!!!!
3 ώρες πριν · Μου αρέσει! · Σχολιάστε
αυτο εγραψε η νανα ταλατα πριν 3 ωρες ....
βρε μπας και τα εννοεί αυτά που λέει?αν υπήρχε μία γυναίκα σε αυτόν τον πλανήτη που θα μπορούσε να επηρεάσει μ'ένα της βλέμμα τον ρου της παγκόσμιας ιστορίας, αυτή θα ήταν η Νανά
Νανά, τον παίζω πιο πολλές φορές και από τον foititi για πάρτη σουτην έχω κάνει σφεντόνα
![]()
Με το δεξί ή το αριστερόΝανά Ταλατά: κλασική αφορμή για την έναρξη ψωλοβροντήχματοςακόμα και όταν πλαισιώνεται από τα τρίμπαζα τις φίλες της
![]()
παρε αλλη μια ... και τν κανω παω για νανι εχω πρωινο ξυπνημα αυριο ...Νανά Ταλατά: κλασική αφορμή για την έναρξη ψωλοβροντήχματοςακόμα και όταν πλαισιώνεται από τα τρίμπαζα τις φίλες της
![]()
Όχι βρε..Για μάτι έρχονται δηλαδή;;;
Εδώ στην Σάλονικα πάντως άλλα πράγματα κάνουμε στα μπουρδέλα!!!![]()
ΩΙΜΕ...... :-* :-* :-*Να τα μαξιλαράκια..να και το ριχτάρι..να και το σεμέν..
Χαααααααααααααααααααααχαχαχαχαχ
![]()
βλεπω χτες που ελειπα βγαλατε βυζακια......![]()
![]()