sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Μπα μη φοβασε εγω δεν βρηκα....εχω ναΜου φενεται βρηκαν γκομενα ολοι.....
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Μπα μη φοβασε εγω δεν βρηκα....εχω ναΜου φενεται βρηκαν γκομενα ολοι.....
Ρε εβραιοι στα επτανησα δεν πατησαν το ποδι τους.....Χαααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχ...
Έβαψε ο ένας τον σπούργο κίτρινο για κανάρι..και ο άλλος τον πλήρωσε με κάλπικο τάλαρο...αααααααααχαχαχαχαχαχαχ..
Είμαστε ε?
Ρε εβραιοι στα επτανησα δεν πατησαν το ποδι τους.....
Χαααααααααχαχαχαχ...κι αυτό το έχω ακούσει...ναι ναι..Ηταν ενασ εβραιος στον πειραια εκεινα τα χρονια και εκανε τον εμπορο,ειχε ενα καλαθι και πουλαγε σουτιεν στις γειτονιες,αλλα η δουλεις δεν πηγαιναν καλα,δεν μπορουσε να πουληση ουτε ενα.
Καποια στιγμη γνωριζει εναν κεφαλονιτη και πανω στην κουβεντα του λεει ο εβραιοσ οτι θα αλαξει εμπορευμα γιατι δεν πουλαει το σουτιεν.
Του λεει ο κεφαλονιτης δωστο σε εμενα χοντρικη να προσπαθησω εγω,οκ λεει ο εβραιος,παιρνει το καλαθη ο κεφαλονιτης και την αλλη μερα γυριχει στον εβραιο με αδειο καλαθι για να το προμηθευσει και αλλα.Αυτο γινοταν καθε μερα και ο εβραιος ρωταει τον κεφαλονιτη καλα ρε τι κανεις και ξεπουλας καθε μερα και εγω δεν πουλαγα?του λεει ο κεφαλονιτης παιρνω το σουτιεν και το κωβο στα δυο και τα πουλαω στους εβραιους για καπελακι......![]()
Δεν έβρισκα τραγούδι με 2 μήνες..Εεεεεεε δυο μηνες ειπα..οχι 14
Δεν παιζει...αν δενΔεν έβρισκα τραγούδι με 2 μήνες..
Ε δεν πειράζει...κράτα τους άλλους 12 καβάντζα...![]()
![]()
![]()
![]()
Ε βέβαια..δε παίζει...Δεν παιζει...αν δενγια 14 μηνες
θα λολεψω τελειος
Όπα βγάλαμε βυζάκι;;;Ε βέβαια..δε παίζει...
ΣΤΗΣΕ ΚΑΝΑ ΚΩΛΟ ΜΕ ΤΑ ΡΑΣΑΌπα βγάλαμε βυζάκι;;;
Νice!!!![]()
Εχω τις καβατζες μου στην αθηνα και στας ευρωπας...αλλα ειμαι εγλωβισμενος στο νησι προς το παρων..Ε βέβαια..δε παίζει...
Όπα βγάλαμε βυζάκι;;;
Νice!!!![]()
Όταν δεν βρίσκω αγοράκια μόνο καλέ,μην παρεξηγηθώ!!!Ώπα σ'αρέσουν τα κοριτσάκια???![]()
εκει ειναι τιγκα στο ευκολο κινεζικο ρε.Εχω τις καβατζες μου στην αθηνα και στας ευρωπας...αλλα ειμαι εγλωβισμενος στο νησι προς το παρων..![]()
![]()
Τα χει πιασει η κριση και αυταΌταν δεν βρίσκω αγοράκια μόνο καλέ,μην παρεξηγηθώ!!!![]()
Μπα δεν εχει ρε...τι κινεζικο?εκει ειναι τιγκα στο ευκολο κινεζικο ρε.