ωραιος ειναι καλε, και με τα γυαλακια σε στυλ περσολ κ τα μουσια, μιαμ μιαμ ειναι!
Από χορτοφάγος και μάλιστα vegan, έγινες κανίβαλος;
ωραιος ειναι καλε, και με τα γυαλακια σε στυλ περσολ κ τα μουσια, μιαμ μιαμ ειναι!
Eλα ρε μαλακααααααααααα...καλα επαθα πλακα ρε ο φωτης ειναο κολητος μου ρεεεεε απο το ιδιο χωριο...κιθαρα σοβαρα μιλω απαιτω σεβασμο στον κολητο μου,ασε που ειναι και γαμω τα παιδια.
Στο νιτρο του κοστοπουλου γραφει ο δικος μου,και σε αλλα περιοδικα του ομιλου.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aμε αμε......Και μοντερνοι.....οι παπαδεs.......και φραγκατοι!!!!!!
Ολο και το σκεφτομαι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μήπως θα γίνει της μόδας,και η νηστεία;;;;![]()
Oxi ρε κιθαρα.ο φωτης ειναι κεφαλονιτης,η μανατου και ο πατερας του ειναι απο εδω απο το χωριο,ο φωτης γενηθηκε πατρα και ερχεται κεφαλονια σε καθε ευκαιρια,πασχα καλοκαιρι...Εκτός από Κεφαλονήτης ε΄σιαι και Πατρινός;;; Γιατί ο Φωτάκης από Πάτρα είναι
Μήπως θα γίνει της μόδας,και η νηστεία;;;;![]()
Για να ξερεις δεν υπαρχει ατος επωνυμο και να μην ειναι απο την κεφαλονια...."Αναγκαστικη" μοδα.....Ηδη εξαπλωνεται με τεραστια επιτυχια
Oxi ρε κιθαρα.ο φωτης ειναι κεφαλονιτης,η μανατου και ο πατερας του ειναι απο εδω απο το χωριο,ο φωτης γενηθηκε πατρα και ερχεται κεφαλονια σε καθε ευκαιρια,πασχα καλοκαιρι...
Και να ξερεις εχει πολλους κεφαλονιτες στην πατρα μια και ειναι μολις 3 ωρες με το φερυ...
Για να ξερεις δεν υπαρχει ατος επωνυμο και να μην ειναι απο την κεφαλονια....![]()
![]()
![]()
![]()
Εεε ναι..τι ηθελες να ειναι πιο φρηγορα με το καραβι?3 ωρεs???????? Με αρεοπλανο ειναι πιο γρηγορα
οχι,ειναι απο την αλλη μερια...Μήπως και ο Ευαγγελάτος είναι από το ίδιο χωριό με σένα;![]()
Ρε η ματσουκα ποσο χρονων ειναι?Μήπως και ο Ευαγγελάτος είναι από το ίδιο χωριό με σένα;![]()
Εεε ναι..τι ηθελες να ειναι πιο φρηγορα με το καραβι?![]()
Αυτο ξαναπεστο....εγω το ξερω..Σιγουρα οχι.....αλλα ποιοs καθεται να χασει 3 ωρεs για ενα ταξιδι κοντινο
Ο τυποσ πρεπει να ειναι κανα3 χρονια πιο μικρος της..
Ο τυποσ πρεπει να ειναι κανα3 χρονια πιο μικρος της..
Εγω παλι γιατι παω με κατα πολυ μικροτερες μου...Ετσι την παταμε εμειs οι μικροι....Παμε με μεγαλυτερεs![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω παλι γιατι παω με κατα πολυ μικροτερες μου...![]()
Το καλοκαιρι τυπε γιατι τωρα εχω ξεμεινει ρεστος...Θελειs να κανουμε ανταλλαγη????? Θα σου δωκω και 2 γκαζεs δωρο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()