Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
Πω ρε συγχήστικα πάλι.....άκουσα στις ειδήσεις για τον νέο έρωτα της Ματσούκας...και ιδού ποιος είναι:

wsxfaacwty4d386e1d6b837.jpg

Κοιτάχτε φάτσα ο βρωμιάρης κωλόβλαχος από την Πάτρα με γυαλjί,μαλλjί,και φάτσα σαν μουνjί.... :uglystupid:

Άλλος ένας αξύριστος μπίχλας που τρώει μια ωραία γκόμενα.....άει στο διάολο με τον κάθε αξύριστο που το παίζει τυπάς.....και δεν είναι μόνο οι άνδρες,αλλά και σεις οι γυναίκες,έχετε σαλτάρει και βρίσκετε σέξυ τον κάθε "τυπά" με αυτό το ατημέλητο λουκ,που ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που έγινε μόδα.....

Νομίζω είναι καιρός να έρθει ένας αντίστοιχος "Παπαδόπουλος",για τα θέματα μόδας....και να βάζει πρόστιμο σε όσους άνδρες είναι πάνω από 3 μέρες αξύριστοι...εξαιρούνται οι παπάδες... :birdman:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Πω ρε συγχήστικα πάλι.....άκουσα στις ειδήσεις για τον νέο έρωτα της Ματσούκας...και ιδού ποιος είναι:

Κοιτάχτε φάτσα ο βρωμιάρης κωλόβλαχος από την Πάτρα με γυαλjί,μαλλjί,και φάτσα σαν μουνjί.... :uglystupid:

Άλλος ένας αξύριστος μπίχλας που τρώει μια ωραία γκόμενα.....άει στο διάολο με τον κάθε αξύριστο που το παίζει τυπάς.....και δεν είναι μόνο οι άνδρες,αλλά και σεις οι γυναίκες,έχετε σαλτάρει και βρίσκετε σέξυ τον κάθε "τυπά" με αυτό το ατημέλητο λουκ,που ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που έγινε μόδα.....

Νομίζω είναι καιρός να έρθει ένας αντίστοιχος "Παπαδόπουλος",για τα θέματα μόδας....και να βάζει πρόστιμο σε όσους άνδρες είναι πάνω από 3 μέρες αξύριστοι...εξαιρούνται οι παπάδες... :birdman:
Κι εγω αξουριστος ειμαι ρε συ....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μην  συγχιζεσαι...........Θα ζησειs  περισσοτερο........Αστεs  να κουρευονται.......
Ποιοs τιs γαμει???

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Πες μου πως δεν ειναι ο Λουκακος ......  :o :o :o :o :o :o

Επισκέπτης
Και δεν είναι μόνο η εμφάνιση.....αλλά και η συμπεριφορά και το επάγγελμά συου....εκτός από αξύριστος και κοντομάλλης,πρέπει να είσαι barman ή dj στο επάγγελμα,να έχεις αμάξι και να βάζεις τέντα τη μουσική,να πηγαίνεις γυμναστήριο,να μη ψηφίζεις κανένα κόμμα (η πολιτική είναι φτου κακά,και όλοι οι πολιτικοί είναι "κοπρόσκυλα","γουρούνια" και "λαμόγια" :jerking:),να είμαστε ΧΟ (ω ναι....έχουμε και επιστροφή στην "παραδοσιακή"( :jerking:) θρησκεία "μας"( :jerking:)) ,να πηγαίνεις στο καφενείο με τους μπαρμπάδες (ω ναι! έχει γίνει και αυτό της μόδας πλέον),να έχεις κομπολόι,να το παίζεις μεγαλύτερος από την ηλικία σου,και άλλα που βαριέμαι να γράψω....

Α και μην ξεχάσω....άμα είσαι και από επαρχία,κερδίζεις bonus points :uglystupid:

Αυτός είναι ο άνδρας των 10s...ένας αχταρμάς μεταξύ "μοντέρνου" και "κλασικού".......λουστείτε τον και φάτε τον....εγώ δεν θα ακολουθήσω... :jerking:

Επισκέπτης
Μην  συγχιζεσαι...........Θα ζησειs  περισσοτερο........Αστεs  να κουρευονται.......
Ποιοs τιs γαμει???

Οι αξύριστοι "τυπάδες" τις γαμάνε...κακό του κεφαλιού τους... :sunglasses:

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Πες μου πως δεν ειναι ο Λουκακος ......  :o :o :o :o :o :o

Φώτης Βαλλάτος λέγεται

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αβραμη προτυπο σου ειναι το αβαταρ του σταμ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
David%20Bowie%20glam.jpg

Να ένα ωραίο λουκ,που θα μπορούσαμε να επαναφέρουμε στη μόδα.......

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

ωραιος ειναι καλε, και με τα γυαλακια σε στυλ περσολ κ τα μουσια, μιαμ μιαμ ειναι!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Επισκέπτης
ωραιος ειναι καλε, και με τα γυαλακια σε στυλ περσολ κ τα μουσια, μιαμ μιαμ ειναι!

Εγώ πάντως άμα ήμουν γκόμενα θα του έριχνα άκυρο....

Τώρα που το σκέφτομαι,θα ήθελα να γίνω μια ξανθιά σεξοβόμβα για ένα μήνα για να ρίχνω άκυρα στον κάθε αξύριστο που θα μου κόλλαγε...

Να επαναφερουμε????Δλδ να  νεκραναστησουμε κατι παλιο???.Αφου δεν γουσταρειs τα παλια......

Δεν είπα να το επαναφέρουμε τελείως...εξ'άλλου η μόδα ανακυκλώνεται....

π.χ. το μαλλί του bowie,στις αρχές-μέσα δεκαετίας 70 ήταν γαμάτο.....οπότε θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα μιξ,με αυτό το μαλλί αλλά με πιο μοντέρνα ρούχα.... ;)

Μην του λεs τετοια.......θα παιρνει τα κορτιζονουχα  10-10

Ε μα.....να δεις που σε λίγο,οι παπάδες θα θεωρούνται μοντέρνοι επειδή έχουν μούσια.... :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Οι αξύριστοι "τυπάδες" τις γαμάνε...κακό του κεφαλιού τους... :sunglasses:

Φώτης Βαλλάτος λέγεται
Eλα ρε μαλακααααααααααα...καλα επαθα πλακα ρε ο φωτης ειναο κολητος μου ρεεεεε απο το ιδιο χωριο...κιθαρα σοβαρα μιλω απαιτω σεβασμο στον κολητο μου,ασε που ειναι και γαμω τα παιδια.
Στο νιτρο του κοστοπουλου γραφει ο δικος μου,και σε αλλα περιοδικα του ομιλου..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εγώ πάντως άμα ήμουν γκόμενα θα του έριχνα άκυρο....

Τώρα που το σκέφτομαι,θα ήθελα να γίνω μια ξανθιά σεξοβόμβα για ένα μήνα για να ρίχνω άκυρα στον κάθε αξύριστο που θα μου κόλλαγε...

Δεν είπα να το επαναφέρουμε τελείως...εξ'άλλου η μόδα ανακυκλώνεται....

π.χ. το μαλλί του bowie,στις αρχές-μέσα δεκαετίας 70 ήταν γαμάτο.....οπότε θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα μιξ,με αυτό το μαλλί αλλά με πιο μοντέρνα ρούχα.... ;)

Ε μα.....να δεις που σε λίγο,οι παπάδες θα θεωρούνται μοντέρνοι επειδή έχουν μούσια.... :2funny:

Aμε  αμε......Και μοντερνοι.....οι παπαδεs.......και  φραγκατοι!!!!!!
Ολο και το σκεφτομαι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom