stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Tυπε νομιζω ο μπαμιαςρε... Πολλοι κλωνοι μας σκασανε χθες βραδυ..3 υποπτοι
βαλερια
Μπαμιαςρε
ντενισα![]()
Tυπε νομιζω ο μπαμιαςρε... Πολλοι κλωνοι μας σκασανε χθες βραδυ..![]()
Για κανονισε διπλε πρακτορα εσυ....
θα μαθω τα παντα και θα σας ενημερωσω ...
Κι εγω αξουριστος ειμαι ρε συ.......Πω ρε συγχήστικα πάλι.....άκουσα στις ειδήσεις για τον νέο έρωτα της Ματσούκας...και ιδού ποιος είναι:
![]()
Κοιτάχτε φάτσα ο βρωμιάρης κωλόβλαχος από την Πάτρα με γυαλjί,μαλλjί,και φάτσα σαν μουνjί....
Άλλος ένας αξύριστος μπίχλας που τρώει μια ωραία γκόμενα.....άει στο διάολο με τον κάθε αξύριστο που το παίζει τυπάς.....και δεν είναι μόνο οι άνδρες,αλλά και σεις οι γυναίκες,έχετε σαλτάρει και βρίσκετε σέξυ τον κάθε "τυπά" με αυτό το ατημέλητο λουκ,που ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που έγινε μόδα.....
Νομίζω είναι καιρός να έρθει ένας αντίστοιχος "Παπαδόπουλος",για τα θέματα μόδας....και να βάζει πρόστιμο σε όσους άνδρες είναι πάνω από 3 μέρες αξύριστοι...εξαιρούνται οι παπάδες...![]()
Κι εγω αξουριστος ειμαι ρε συ.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :oΠω ρε συγχήστικα πάλι.....άκουσα στις ειδήσεις για τον νέο έρωτα της Ματσούκας...και ιδού ποιος είναι:
![]()
Κοιτάχτε φάτσα ο βρωμιάρης κωλόβλαχος από την Πάτρα με γυαλjί,μαλλjί,και φάτσα σαν μουνjί....
Άλλος ένας αξύριστος μπίχλας που τρώει μια ωραία γκόμενα.....άει στο διάολο με τον κάθε αξύριστο που το παίζει τυπάς.....και δεν είναι μόνο οι άνδρες,αλλά και σεις οι γυναίκες,έχετε σαλτάρει και βρίσκετε σέξυ τον κάθε "τυπά" με αυτό το ατημέλητο λουκ,που ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που έγινε μόδα.....
Νομίζω είναι καιρός να έρθει ένας αντίστοιχος "Παπαδόπουλος",για τα θέματα μόδας....και να βάζει πρόστιμο σε όσους άνδρες είναι πάνω από 3 μέρες αξύριστοι...εξαιρούνται οι παπάδες...![]()
Μην συγχιζεσαι...........Θα ζησειs περισσοτερο........Αστεs να κουρευονται.......
Ποιοs τιs γαμει???
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Πες μου πως δεν ειναι ο Λουκακος ...... :o :o :o :o :o :o
Πω ρε συγχήστικα πάλι.....άκουσα στις ειδήσεις για τον νέο έρωτα της Ματσούκας...και ιδού ποιος είναι:
![]()
Να επαναφερουμε????Δλδ να νεκραναστησουμε κατι παλιο???.Αφου δεν γουσταρειs τα παλια......![]()
Να ένα ωραίο λουκ,που θα μπορούσαμε να επαναφέρουμε στη μόδα.......
ωραιος ειναι καλε, και με τα γυαλακια σε στυλ περσολ κ τα μουσια, μιαμ μιαμ ειναι!
ωραιος ειναι καλε, και με τα γυαλακια σε στυλ περσολ κ τα μουσια, μιαμ μιαμ ειναι!
Να επαναφερουμε????Δλδ να νεκραναστησουμε κατι παλιο???.Αφου δεν γουσταρειs τα παλια......
Μην του λεs τετοια.......θα παιρνει τα κορτιζονουχα 10-10
Eλα ρε μαλακααααααααααα...καλα επαθα πλακα ρε ο φωτης ειναο κολητος μου ρεεεεε απο το ιδιο χωριο...κιθαρα σοβαρα μιλω απαιτω σεβασμο στον κολητο μου,ασε που ειναι και γαμω τα παιδια.Οι αξύριστοι "τυπάδες" τις γαμάνε...κακό του κεφαλιού τους...
Φώτης Βαλλάτος λέγεται
Εγώ πάντως άμα ήμουν γκόμενα θα του έριχνα άκυρο....
Τώρα που το σκέφτομαι,θα ήθελα να γίνω μια ξανθιά σεξοβόμβα για ένα μήνα για να ρίχνω άκυρα στον κάθε αξύριστο που θα μου κόλλαγε...
Δεν είπα να το επαναφέρουμε τελείως...εξ'άλλου η μόδα ανακυκλώνεται....
π.χ. το μαλλί του bowie,στις αρχές-μέσα δεκαετίας 70 ήταν γαμάτο.....οπότε θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα μιξ,με αυτό το μαλλί αλλά με πιο μοντέρνα ρούχα.... ;)
Ε μα.....να δεις που σε λίγο,οι παπάδες θα θεωρούνται μοντέρνοι επειδή έχουν μούσια....![]()