Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
με αφορμη το 10000 ποστ μου εκλεισε ενας κυκλος και ηρθε η ωρα να περασω στο νεκροταφειο μελων καλα οερασαμε τοσο καιρο αλλες φορες καηκαμε αλλες παρεξηθηκαμε και αλλες γελασαμε :birdman:
αφηνω αυτον τον επικηδειο στον φιλο μου γλιτσα για να εχει να με περιγελαει με κατι αν επιστρεψω ξερει αυτος :birdman:
επισης δινω μια ευκαιρια στο γλιτσα μηπως καταφερει και κανει καμια πετυχημενη καμπανια ο αχρηστος για την επιστροφη μου :tooth:
η ανασταση του μακαριτη ισως συμβει με την ελευση του τσατ στο σαιτ η αν δω μπαροεξαρτηση :tooth:
οσο για την καμπανια του γλιτσα ειναι αποτυχημενη απο τωρα :birdman:
αυτα τα ολιγα γατακια το νου σας  :zfuck:
και μην ξεχασω  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

οκ :sunglasses: αλλά γύρνα κάποια στιγμή να μου πεις πώς να φτιάξω το καζανάκι :sunglasses:

Επισκέπτης
κοβω την κλειτοριδα μου οτι τους θεωρει πανεμορφους  :2funny: :2funny: :2funny:

Κοίτα όχι ιδιαίτερα.....αλλά τουλάχιστον είχαν στυλιζαρισμένο μουσάκι,και όχι τη γυφτοαξυρισιά που επικρατεί στις μέρες μας....και τα 90s-early 00s είχαν γαμάτη μόδα,που ελπίζω να την ξαναεπαναφέρουν... :rockon:

Πάντως σήμερα το πρωί σκεφτόμουν να κόψω τα μαλλιά μου καπελάκι......αλλά επειδή έχω μεγάλη φράτζα,δε μπορούν να γίνουν καπελάκι.....το δίλημα μου είναι,να τα κόψω για να πάρουν σχήμα,για καπελάκι...ή να αφήσω τη φράτζα;;;; :think:

ναι μωρε απλα το λεω γτ κανεις συχνα αναφορες στο ανδρικο φυλο ....
εεε δεν ειναι κακο ... πως κανεις ετσι  :cheesy:

Εσείς οι γυναίκες,γιατί σχολιάζετε συνήθως τις άλλες γυναίκες;;; Εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα,να σχολιάζουμε τους άλλους άνδρες; ;)

Άρε κ να αρχίσουνε να σου πέφτουνε,στους ψυχολόγους θα τρέχεις!!! :grin:

Δαγκωσε τη γλώσσα σου!!!!!!!

Εδώ φοβάμαι μη μου γκριζάρουν....

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
lpm_strap_on_dildos.jpg

... και ελεγα να μην αποκαλυψω ποιος ειναι στην φωτο  :birdman: !

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κοίτα όχι ιδιαίτερα.....αλλά τουλάχιστον είχαν στυλιζαρισμένο μουσάκι,και όχι τη γυφτοαξυρισιά που επικρατεί στις μέρες μας....και τα 90s-early 00s είχαν γαμάτη μόδα,που ελπίζω να την ξαναεπαναφέρουν... :rockon:

Πάντως σήμερα το πρωί σκεφτόμουν να κόψω τα μαλλιά μου καπελάκι......αλλά επειδή έχω μεγάλη φράτζα,δε μπορούν να γίνουν καπελάκι.....το δίλημα μου είναι,να τα κόψω για να πάρουν σχήμα,για καπελάκι...ή να αφήσω τη φράτζα;;;; :think:

Εσείς οι γυναίκες,γιατί σχολιάζετε συνήθως τις άλλες γυναίκες;;; Εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα,να σχολιάζουμε τους άλλους άνδρες; ;)
Μια κ λέμε για τρίχες,εγώ αρχίζω πάλι να μακραίνω μαλλί,λίγο όμως θα το μακρύνω.

Σε απασχολούνε πολύ σπουδαία πράγματα πάντως,εύγε!!! :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

1. γτ να το κανεις αυτο στν εαυτο σου ????????????  :headbang:
2. γιατι εμεις ειμαστε κατινες και ζηλιαρες ... δν το ανοιγουμε το ρημαδι για καλο  :rolleyes:
3. το γκριζο μαλλι ειναι  :cum: :cum: :cum:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
με αφορμη το 10000 ποστ μου εκλεισε ενας κυκλος και ηρθε η ωρα να περασω στο νεκροταφειο μελων καλα οερασαμε τοσο καιρο αλλες φορες καηκαμε αλλες παρεξηθηκαμε και αλλες γελασαμε :birdman:
αφηνω αυτον τον επικηδειο στον φιλο μου γλιτσα για να εχει να με περιγελαει με κατι αν επιστρεψω ξερει αυτος :birdman:
επισης δινω μια ευκαιρια στο γλιτσα μηπως καταφερει και κανει καμια πετυχημενη καμπανια ο αχρηστος για την επιστροφη μου :tooth:
η ανασταση του μακαριτη ισως συμβει με την ελευση του τσατ στο σαιτ η αν δω μπαροεξαρτηση :tooth:
και μην ξεχασω  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
lpm_strap_on_dildos.jpg

... και ελεγα να μην αποκαλυψω ποιος ειναι στην φωτο  :birdman: !
Καλέ ο συνάρδερφος παπάς από το διπλανό χωριό!!! :o

Σβήσε γρήγορα την φωτογραφία,παραβιάζεις τους κανόνες περί έκθεσεις προσώπων!!! :tickedoff:

Επισκέπτης
Αν έχει τόσα λεφτά για πέταμα!!! ;)

Γιατί παρακαλώ για πέταμα;;; Εδώ ο άλλος χρεώνεται μέχρι το λαίμο,για να αγοράσει μια σούπερ αμαξάρα....εγώ προσωπικά το θεωρώ αυτό λεφτά για πέταμα....αλλά γούστα είναι αυτά.....

Μια κ λέμε για τρίχες,εγώ αρχίζω πάλι να μακραίνω μαλλί,λίγο όμως θα το μακρύνω.

Μπράβο...καλά θα κάνεις.....να το κάνεις καρεδάκι,κατά προτίμηση...και προπαντώς μην αφήσεις καθόλου μούσι....ειδικά στο μακρύ μαλλί το μούσι δείχνει αηδία ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Καλέ ο συνάρδερφος παπάς από το διπλανό χωριό!!! :o

Σβήσε γρήγορα την φωτογραφία,παραβιάζεις τους κανόνες περί έκθεσεις προσώπων!!! :tickedoff:

κανετε και αλλαξοκωλιες ? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom