Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.902
Πόντοι
6.035
αφηνω μηνυμα στο γλιτσα και στο σταμουλη ειστε κωλοπαιδα ρε που λειπατε σημερα :tickedoff: :birdman:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
κάτσε να πυκνώσουν τα γένια σου και θα δούμε πόση όρεξη θα έχεις να ξυρίζεσαι κάθε πρωί :birdman:

δασκαλε .... ωρα ειχατε να εμφανιστειτε  :sunglasses:
bowbow.gif
bowbow.gif
bowbow.gif

Κούκλα είσαι να χαρακωθούμε παρέα;;; :grin:

Y.Γ.Σε έριξα ή ακόμα;;; :2funny:
..... και λιγο θες
emoticon-object-084.gif
!

(μη με πεις και ευκολη  :2funny: )

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μαλιστα μας την ειπε ο σεβαλιερ και με υφακι ξερεις ποιος ειμαι εγω?

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εεεε ναιι ... το λεω μονο οταν ειμαστε τα δυο μας ...  :2funny: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

βγαζει ο πετσοκομμενος γκομενος κατι μπρουταλ ???

ασχετο ....  εισαι bi ? :think:

Ναι μωρό μου είμαι.......bye bye bye....άλλο η καρδιά μου δε σε πάει....τώρα έναν άλλον αγαπάει και σαν τρελή γι'αυτόν χτυπάει.... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
:smitten:

Και ναι ο πετσοκομμένος,σημαίνει ότι δεν είναι φλώρος.... :birdman:

by-by-by είναι το άτομο βασικά!!! :2funny:

Και συ είσαι παπαμπριζόλ....αλλά δε το κάνουμε θέμα ;)

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Ναι μωρό μου είμαι.......bye bye bye....άλλο η καρδιά μου δε σε πάει....τώρα έναν άλλον αγαπάει και σαν τρελή γι'αυτόν χτυπάει.... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
:smitten:

Και ναι ο πετσοκομμένος,σημαίνει ότι δεν είναι φλώρος.... :birdman:

ναι μωρε απλα το λεω γτ κανεις συχνα αναφορες στο ανδρικο φυλο ....
εεε δεν ειναι κακο ... πως κανεις ετσι  :cheesy:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.902
Πόντοι
6.035
με αφορμη το 10000 ποστ μου εκλεισε ενας κυκλος και ηρθε η ωρα να περασω στο νεκροταφειο μελων καλα οερασαμε τοσο καιρο αλλες φορες καηκαμε αλλες παρεξηθηκαμε και αλλες γελασαμε :birdman:
αφηνω αυτον τον επικηδειο στον φιλο μου γλιτσα για να εχει να με περιγελαει με κατι αν επιστρεψω ξερει αυτος :birdman:
επισης δινω μια ευκαιρια στο γλιτσα μηπως καταφερει και κανει καμια πετυχημενη καμπανια ο αχρηστος για την επιστροφη μου :tooth:
η ανασταση του μακαριτη ισως συμβει με την ελευση του τσατ στο σαιτ η αν δω μπαροεξαρτηση :tooth:
οσο για την καμπανια του γλιτσα ειναι αποτυχημενη απο τωρα :birdman:
αυτα τα ολιγα γατακια το νου σας  :zfuck:
και μην ξεχασω  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Καλύτερα να μου σαπίσει το πουλί και να μη μου ξανασηκωθεί παρά να πέσουν τα μαλλιά μου....και δε κάνω καθόλου πλάκα ;)
Άρε κ να αρχίσουνε να σου πέφτουνε,στους ψυχολόγους θα τρέχεις!!! :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
με αφορμη το 10000 ποστ μου εκλεισε ενας κυκλος και ηρθε η ωρα να περασω στο νεκροταφειο μελων καλα οερασαμε τοσο καιρο αλλες φορες καηκαμε αλλες παρεξηθηκαμε και αλλες γελασαμε :birdman:
αφηνω αυτον τον επικηδειο στον φιλο μου γλιτσα για να εχει να με περιγελαει με κατι αν επιστρεψω ξερει αυτος :birdman:
επισης δινω μια ευκαιρια στο γλιτσα μηπως καταφερει και κανει καμια πετυχημενη καμπανια ο αχρηστος για την επιστροφη μου :tooth:
η ανασταση του μακαριτη ισως συμβει με την ελευση του τσατ στο σαιτ η αν δω μπαροεξαρτηση :tooth:
και μην ξεχασω  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

φιλε μπαρος πλακα κανεις ετσι ? :'(

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
:-* :-* :-* :-*

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τυπε καλη τυχη...δεν κανεις και ασχημα...και εγω σκεφτομαι να την κανω καποια στιγμη..το παρακολουθω απο το 06 το μπου και παει απο το κακο στο χειροτερο..Ελπιζω να μπαινεις που και που.. να λεμε ενα γεια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom