Επισκέπτης
βαρος θα κανουμε κανα παρτυ τελικα ή θα παρουμε παλι τα @@ μας;τι αλλο μενει να γιορτασουμε μετα αραγε;για να το ψαξω λιγο.....
Πάρτυ όταν πραγματοποιήσω την αλλαγή ονοματεπωνύμου μου..... ;)
βαρος θα κανουμε κανα παρτυ τελικα ή θα παρουμε παλι τα @@ μας;τι αλλο μενει να γιορτασουμε μετα αραγε;για να το ψαξω λιγο.....
ελα ντε....εγω εδωσα ολο θετικες ψηφους σε σενα τον ακορ και τον βαρουλη για την υπερπροσπαθεια....μεχρι και στην τσοντα με την βαβατση ψηφισα θετικα....και βλεπω πεφτει πολυ μαυρισμα σε μενα....ειχα καποτε 80 τα εκατο θετικες ψηφους και επεσα στο 59,κατιΠοιος πουστης μαυρίζει της κριτικες....![]()
![]()
![]()
μαζι με την αλλαγη φυλου;Πάρτυ όταν πραγματοποιήσω την αλλαγή ονοματεπωνύμου μου..... ;)
γιατι ρε μητσο [size=2pt]μας το κανες αυτο[/size];Λοιπον για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους....
Το τσατ σε ενα σαιτ του ''ειδους'' θεωρω οτι περιττευει κι ας ψηφισα να μπει.
Περιττευει, γιατι το αντικειμενο του σαιτ δεν σχετιζεται με γνωριμιες, με την εννοια που οριζονται οι γνωριμιες, ασχετα αν αυτες εχουν προκυψει μεταξυ των μελων εδω...
..... κατι που ειναι πολυ ομορφο να συμβαινει !!!!!
Το σαιτ ειναι πληροφοριακο στον κλαδο του αγοραιου ερωτα και ετσι θα πρεπει να παραμεινει...
Γνωμη μου...
Πάρτυ όταν πραγματοποιήσω την αλλαγή ονοματεπωνύμου μου..... ;)
μαζι με την αλλαγη φυλου;
ε δεν πας καλα δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι ενα τεραστιο ποσοστο μπαινει εδω μεσα πιο πολυ για τον χαβαλε που εχει το σαιτ;εχεις παρακολουθησει το τι παιζει στο τσατ να λιωνεις στο γελιο;Λοιπον για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους....
Το τσατ σε ενα σαιτ του ''ειδους'' θεωρω οτι περιττευει κι ας ψηφισα να μπει.
Περιττευει, γιατι το αντικειμενο του σαιτ δεν σχετιζεται με γνωριμιες, με την εννοια που οριζονται οι γνωριμιες, ασχετα αν αυτες εχουν προκυψει μεταξυ των μελων εδω...
..... κατι που ειναι πολυ ομορφο να συμβαινει !!!!!
Το σαιτ ειναι πληροφοριακο στον κλαδο του αγοραιου ερωτα και ετσι θα πρεπει να παραμεινει...
Γνωμη μου...
δεν εχεις φροντηστηριο σημερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ηρθαααααααααααααααα!!!!!
σας ελειψα ?????![]()
![]()
το παραδεχεσαι ρε τελικα;Όταν κάνω και αλλαγή φύλου θα διαλέξω το όνομα που σε καβλώνει περισσότερο![]()
καλα θα φερω εναν αμπντουλ 20 ετων..... ;)μαύρο με μεγάλη μαλαπέρδα.
τώρα και να μην τον λένε τζόνι....
ναι :-* :-*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ηρθαααααααααααααααα!!!!!
σας ελειψα ?????![]()
![]()
![]()
οχι δεν θελουμε τις βρωμοπιτσες σου και τα ποδαροκεμπαπ σου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ηρθαααααααααααααααα!!!!!
σας ελειψα ?????![]()
![]()
το παραδεχεσαι ρε τελικα;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ηρθαααααααααααααααα!!!!!
σας ελειψα ?????![]()
![]()
τυπε οταν λες πατσαβουρες εννοεις και τα φρικοπουρα με μασελακι?εγω θελω τσατ θελω αμμεση επαφη με τον ακορ τον μερεντολαγνο να μου τα χωνει επειδη δεν πηγαινω με πατσαβουρες![]()
δεν εχεις φροντηστηριο σημερα![]()
![]()
αυτες δεν ειναι πατσαβουρες αλλα μουμιεςτυπε οταν λες πατσαβουρες εννοεις και τα φρικοπουρα με μασελακι?![]()