marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
δε γνωριζω ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ .
δε γνωριζω ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ .
τον γνωριζω εγω......δε γνωριζω ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ .
ΝΑ ΜΑΣ το πεις τοτε......................................................τον γνωριζω εγω......![]()
Εγω ειπα να βάλει αλλη ψηφοφορια στον γκάζτες... ;) ;)ΝΑ ΜΑΣ το πεις τοτε......................................................
ενταξει,αλλα εγω δεν ειχα προβλημα κανενα.Εγω ειπα να βάλει αλλη ψηφοφορια στον γκάζτες... ;) ;)
εγω τι θα βγαλω;ΝΑ ΜΑΣ το πεις τοτε......................................................
τα σκιζει δε μπορειΚαλσον![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τα σκιζει δε μπορει![]()
σταματη παρτυ θα κανουμε
ρε μλκ θα σου κανω εγω ενα παρτυ θα ερθετε εσυ ο νωντας ο σταματης ο κιθαρας ο μπολτ εσυ αν μπορεις φερε και τον παπαψωλ και θα κανουμε ρεφενε παρτυγια τελευταιο κρατησα το υπεροπλο...αν δεν πιασει κι αυτο με τις κριτικες θα κανουμε παρτυ για τα εκατο παπαδονικ του αβραμη και τους χιλιους μου κλωνους που στηριζουν το σαιτ.....![]()
![]()
κασιους και φιστικια θα φερεις εσυ ;να φερω εγω ενα τζονι μαυρο....ρε μλκ θα σου κανω εγω ενα παρτυ θα ερθετε εσυ ο νωντας ο σταματης ο κιθαρας ο μπολτ εσυ αν μπορεις φερε και τον παπαψωλ και θα κανουμε ρεφενε παρτυ![]()
μαύρο με μεγάλη μαλαπέρδα.κασιους και φιστικια θα φερεις εσυ ;να φερω εγω ενα τζονι μαυρο....
να φερω καλυτερα ηλιοσπορουςκασιους και φιστικια θα φερεις εσυ ;να φερω εγω ενα τζονι μαυρο....