gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
πρωτον εχω συνδεση και δευτερον δεν δοκιμασα....τζι ελ ουτε εσυ μπορεις να στειλεις![]()
πρωτον εχω συνδεση και δευτερον δεν δοκιμασα....τζι ελ ουτε εσυ μπορεις να στειλεις![]()
Κανονισε τι θες , μπαρ, ξενια, στουντιο...
η το μαρακι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γουατσ απ....φακ απ ...στραπ ον κατι τετοιο νομιζω...καλα... παντως αν εχει κανας τυπος
γουατς απ και βλεπει ας δοκιμασει
σταμ εσυ τι εχεις ?
whats up.... εμενα πριν κολαγε....καλα... παντως αν εχει κανας τυπος
σταμ εσυ τι εχεις ?
ρε μορτη εγω εχω φρι το γκοου ειμαι εξωτερικο,πως μπορω να κανω ανανεωση χρονου ομιλιας...ξερεις?καλα... παντως αν εχει κανας τυπος
σταμ εσυ τι εχεις ?
whats up.... εμενα πριν κολαγε....
Υπερφακελωμενοι δλδ...μονο εγω και ο μαλακας ο γλου εχουμε συνδεσεις![]()
ρε μορτη εγω εχω φρι το γκοου ειμαι εξωτερικο,πως μπορω να κανω ανανεωση χρονου ομιλιας...ξερεις?
με πλαστα στοιχεια πεθαμενων την βγαλαμε....Υπερφακελωμενοι δλδ...![]()
![]()
να σου στειλη καποιος κωδικο απο ελλαδαρε μορτη εγω εχω φρι το γκοου ειμαι εξωτερικο,πως μπορω να κανω ανανεωση χρονου ομιλιας...ξερεις?
εγω πηρα συνδεση απο πακιστανομε πλαστα στοιχεια πεθαμενων την βγαλαμε....![]()
![]()
![]()
OK..νομιζα μηπως υπαρχει και αλλος τροπος...να σου στειλη καποιος κωδικο απο ελλαδα![]()
κατι η τραπεζα πειραιως διαφημιζει για ανανεωση χρονου αλλα δε νομιζω να σε πιανει στο εξωτερικο και δε ξερω και για ποια εταιρια ειναιOK..νομιζα μηπως υπαρχει και αλλος τροπος...
αχ κουλα![]()
![]()
![]()
Θεραπευω τα σπασμένα...που κολλαει αυτο
ο σταματης που χαθηκε ανοιξε το δωρακι του![]()
Ασε τυπε..θα παρω τηλ καμια προην μου να της πω να μου στειλει καμια καρτα...κατι η τραπεζα πειραιως διαφημιζει για ανανεωση χρονου αλλα δε νομιζω να σε πιανει στο εξωτερικο και δε ξερω και για ποια εταιρια ειναι