gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
Ετσι, πριν πατε για υπνο μην ξεχνατε το αγγουρι..
μισο μισο...Μισο στον κώλο και μισο στο στόμα.....![]()
![]()
![]()
![]()
Ετσι, πριν πατε για υπνο μην ξεχνατε το αγγουρι..
μισο μισο...Μισο στον κώλο και μισο στο στόμα.....![]()
![]()
![]()
![]()
Πηγα σημερα μονος μου σε ενα ηρεμο στην πανόρμου και πηγα να βρω το μπελα μου στα καλα καθούμενα..![]()
![]()
![]()
για λεγεΠηγα σημερα μονος μου σε ενα ηρεμο στην πανόρμου και πηγα να βρω το μπελα μου στα καλα καθούμενα..![]()
![]()
![]()
Μαναχος μαναχος επεινα το μπειλις μου, και σκαει μυτη ενας τυπος αθελα μου επεσε το ματι μου πάνω του και μου ελεγε...για λεγε![]()
το πιθανοτερο ειναι οτι θα τον μπουκετωνα αλλα παλι ειναι να μην μπλεκεις....ασε που μπορει να ηταν κανας τρελος ή μεθυσμενος.....Μαναχος μαναχος επεινα το μπειλις μου, και σκαει μυτη ενας τυπος αθελα μου επεσε το ματι μου πάνω του και μου ελεγε...
<< τι κοιτας? Θες να σε γαμήσω? Ξερεις οτι εχω μεγάλη πουυτσα? Το αρχιδακι οποτε θες δικο σου ειναι>>
Του απαντω δεν σε κοιτάω,αν θες κατι η κοπελα θα σου δωσει...
<<Κοιτας ρε μαλακα, με κοιτας στα ματια... θα σε γαμήσω, οποτε θες το αρχιδακι στο δείνω>>
Ειχε και μια φάτσα ο πουστης ολα τα λεφτα, η μυτη του ολα τα λεφτα για να σκασεις κανα μπουκέτο,
αλλα διατήρησα ψυχραμια ,τον έγραψα....![]()
Ασε που ειναι η ΓΑΔΑ διπλα....![]()
ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η...άβγαλτη πόρνη
Ένα ζευγάρι είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα γιατί ο μισθός του άντρα δεν έφτανε για να ζήσουν. Με τα πολλά αποφασίζουν ότι η μόνη λύση είναι να κάνει η γυναίκα την πόρνη. Το πρόβλημα είναι άσχετη με αυτά (χρήματα, ψάρεμα, στέκια), όποτε συμφωνούνε να πηγαίνει και ο άντρας μαζί, μήπως έχει πρόβλημα και θα παρκάρει το αυτοκίνητο του λίγα μέτρα παραπέρα. Πάνε σε ένα στέκι, παρκάρει ο άντρας σε ένα σοκάκι και η γυναίκα παίρνει το ανάλογο ύφος και περιμένει πελάτη. Κάποια στιγμή έρχεται κάποιος και τη ρωτά:
- "Γεια σου κούκλα, πόσο πάει;"
- "Τυχαίνει να μην ξέρω, μπορείς να περιμένεις μισό λεπτό;"
Τρέχει η γυναίκα πίσω στον άντρα της και τον ρωτά πόσο είναι η ταρίφα και εκείνος της απαντά 40 ευρώ. Γυρίζει πίσω στον πελάτη και του λέει το ποσό. Την ρωτά ο πελάτης:
- "Και τι προσφέρεις για αυτό το ποσό;"
- "Μπορείς να περιμένεις πάλι για λίγο;"
Τρέχει πάλι πίσω στον άντρα της και τον ρωτά:
- "Το κανονικό για μια φορά", της απαντά.
Πάει πίσω στον πελάτη και του το λέει. Κοιτάει ο πελάτης το πορτοφόλι του και δυστυχώς για αυτόν έχει μόνο 15 ευρώ.
- "Δυστυχώς έχω μόνο 15 ευρώ, τι μπορώ να έχω με αυτά;"
- "Μισό λεπτάκι θα κάνω, περίμενε έτσι."
Πάει πάλι στον άντρα της και του λέει το πρόβλημα. Αφού σκέφτεται για λίγο της απαντά ότι φτάνουν για μια...
μαλακία. Τρέχει αυτή πίσω και το λέει του πελάτη και αυτός συμφωνεί. Μόλις όμως του ξεκουμπώνει το φερμουάρ βγαίνει ένα εργαλείο κοντά στους 25 πόντους. Μόλις το βλέπει η γυναίκα τρέχει πίσω στον άντρα της και του λέει:
- "Γίνεται να του δανείσουμε 25 ευρώ;;;;;"
η αληθεια βρισκεται μεσα στις παρενθεσειςΜαναχος μαναχος επεινα το μπειλις μου(το γαλατακι μου), και σκαει μυτη ενας τυπος αθελα μου επεσε το ματι μου πάνω του και μου ελεγε...
<< τι κοιτας? Θες να σε γαμήσω?(ναι) Ξερεις οτι εχω μεγάλη πουυτσα?(αυτο ελπιζω) Το αρχιδακι οποτε θες δικο σου ειναι>>(εδω και τωρα)
Του απαντω δεν σε κοιτάω,αν θες κατι η κοπελα θα σου δωσει...
<<Κοιτας ρε μαλακα, με κοιτας στα ματια... θα σε γαμήσω, οποτε θες το αρχιδακι στο δείνω>>
Ειχε και μια φάτσα ο πουστης ολα τα λεφτα, η μυτη του ολα τα λεφτα για να σκασεις κανα μπουκέτο,
αλλα διατήρησα ψυχραμια(ειχα χεστει πανω μου) ,τον έγραψα(ασε γιατι και θα με πλακωσει και δε θα με γαμησει)....![]()
Ασε που ειναι η ΓΑΔΑ διπλα....![]()
Με την διάθεση για την λύση του θέματος εισαι πάντα...η αληθεια βρισκεται μεσα στις παρενθεσεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το πιθανοτερο ηταν να σε μπουκετωνε και να τρεχουν τα αιματα ζουμιατο πιθανοτερο ειναι οτι θα τον μπουκετωνα αλλα παλι ειναι να μην μπλεκεις....ασε που μπορει να ηταν κανας τρελος ή μεθυσμενος.....
καλα ρε μαλακα βγηκες εξω μονος αντε επινες μπειλις αντε κοιταξες ενα μαλακα δε γαμιεται στην ειπε δυο φορες και εσυ τι εκανες του μιλουσες στον πλυθηντικοΜε την διάθεση για την λύση του θέματος εισαι πάντα...![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι να μπλέξεις με καποιον ακυρο που δεν θα ξαναδείς....καλα ρε μαλακα βγηκες εξω μονος αντε επινες μπειλις αντε κοιταξες ενα μαλακα δε γαμιεται στην ειπε δυο φορες και εσυ τι εκανες του μιλουσες στον πλυθηντικο
με κατι τετοια περνουν θαρρος κατι φλωρια![]()
καλα ρε μαλακα βγηκες εξω μονος αντε επινες μπειλις αντε κοιταξες ενα μαλακα δε γαμιεται στην ειπε δυο φορες και εσυ τι εκανες του μιλουσες στον πλυθηντικο
με κατι τετοια περνουν θαρρος κατι φλωρια![]()
δε μου χει τυχει ποτε αρα δε ξερω και γω πως θα αντιδρουσα αλλα κανα μπινελικι θα το ετρωγε απο κει και περα αν ηταν αρχιδαρας θα εκανε την πρωτη κινηση οποτε θα ειμουν καλημενος που δε θα εκανε τιποτα ειμαι σιγουρος.Ναι να μπλέξεις με καποιον ακυρο που δεν θα ξαναδείς....
Οκ τον βάραγα , μετα στους μπάτσους τι θα λεγα? Ασε που θα σκάγανε μυτη και μπραβοι μετα....
Ε απ την στιγμη που δεν εκανε τιποτα , αρχιδια, αρχιδαρας ειταν...δε μου χει τυχει ποτε αρα δε ξερω και γω πως θα αντιδρουσα αλλα κανα μπινελικι θα το ετρωγε απο κει και περα αν ηταν αρχιδαρας θα εκανε την πρωτη κινηση οποτε θα ειμουν καλημενος που δε θα εκανε τιποτα ειμαι σιγουρος.
ε ρε μλκ τι να πω αλλα και αυτος ειδε τον σταματη που ειναι παιδακι και το επαιζε αντρας