Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.040
- Πόντοι
- 11.146
...χαλας την ροη!!!!ε αντε και γαμησου......
...χαλας την ροη!!!!ε αντε και γαμησου......
Δεν μπορώ να έχω άποψη για τον συνάδελφο καθότι δεν τον γνωρίζω, εμένα τα έργα μου έχουν γίνει Μπεστ Σέλερς πιο να πρωτοθημηθω τη "Καμπίνα 69" τη "Καβαλαρισα" τα "Πόδια ερμητικά κλειστά" φυσικά όλα κυκλοφόρησαν εξωτερικό για αυτό μάλλον δεν θα τα γνωρίζειςΔηλαδή υπονοείτε πως ο κ. Μπιρίλας είναι άτεχνος;
Ο ηλιος
Το τοπιο ηταν μαγευτικο.
Οπως καθοταν στην μεγαλη βεραντα του
Εσύ πάντως μη χάσεις, να το καταγράψεις και αυτό...Ασε ρε παπαριδη τα κειμενα και ριξε το βιδεο να καταλαβουμε τι παιχτηκε
45 μαστοροι και 60 μαθηταδεςΕσύ πάντως μη χάσεις, να το καταγράψεις και αυτό...
Άκου 46 κάμερες...
Ti efages?Εγώ κόλλησα με το Nexus είναι η αλήθεια.
Peponi kai yiaourtiTi efages?
Ο Μισθωτός φίλος θέλει μια 200σαρα ευρώ , στεγνός γύρισε από την ΚεφαλονιάΚαι ναι και όχι, βαριόμουν με τόση ζέστη.
Το έγραψε ο ίδιος?Ο Μισθωτός φίλος θέλει μια 200σαρα ευρώ , στεγνός γύρισε από την Κεφαλονιά
Eιπα να συνεισφερω στην καλλιτεχνικη αναγεννηση του σαη αλλα για το μονο που ειστε ειναι βιντεακια απο τσαρουμπειτ.τυπε οχι κι εσυ σεντονι δεν θα το αντεξω
Eιπα να συνεισφερω στην καλλιτεχνικη αναγεννηση του σαη αλλα για το μονο που ειστε ειναι βιντεακια απο τσαρουμπειτ.
Στουρνοι ησασταν στουρνοι θα μεινετε.
Έτσι ειπώθηκε αλλά δεν νομίζω είναι κιμπαρης, ποίο πιθανών είναι να ζητήσει ο φίλος ΒάροςΤο έγραψε ο ίδιος?
Έχω διαβάσει το βυζοσκαμπιλιασμένα ύψη, το οποίο έχετε γράψει με ψευδώνυμο. Καλό ήταν, αλλά οι χαρακτήρες ήθελαν λίγο δούλεμα ακόμη. Ειδικά η Κινέζα υπηρέτρια και ο υδραυλικός θα μπορούσαν να έχουν πολύ ψωμί.Δεν μπορώ να έχω άποψη για τον συνάδελφο καθότι δεν τον γνωρίζω, εμένα τα έργα μου έχουν γίνει Μπεστ Σέλερς πιο να πρωτοθημηθω τη "Καμπίνα 69" τη "Καβαλαρισα" τα "Πόδια ερμητικά κλειστά" φυσικά όλα κυκλοφόρησαν εξωτερικό για αυτό μάλλον δεν θα τα γνωρίζεις