celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.034
- Πόντοι
- 6.056
Aυτο με τα υλικα της γεμισης ηταν εξαιρετικοθελω να τονισω οτι οποιαδηποτε ομοιοτης με χαρακτηρες ειναι ΤΥΧΑΙΑ.
Aυτο με τα υλικα της γεμισης ηταν εξαιρετικοθελω να τονισω οτι οποιαδηποτε ομοιοτης με χαρακτηρες ειναι ΤΥΧΑΙΑ.
Δεν εχεις ιχνος τεχνης πανω σου.ΑΙΣΧΟΣ
τύπαρα συγχωρα με ουτε καν διαβασα το κείμενο. απλα το μπάχαλο με γοητεύειΔεν εχεις ιχνος τεχνης πανω σου.ΑΙΣΧΟΣ
σε νιωθωτύπαρα συγχωρα με ουτε καν διαβασα το κείμενο. απλα το μπάχαλο με γοητεύει
Bγηκαν καλα τα ντολμαδακια τελικα?
δωστου 200 ευρω και θα γινει καλα , θα σου βαζει καρδουλες σε ολα τα socialΓια να θυμωσε ο μισθωτος μαλλον δεν πετυχαν τα ντολμαδακια
Λογικα ο Βιρλας εχει το βιδεακι του Αδαμ με την Ευα και εκτος απο το φυλλο συκης(35 γιουρο το κιλο σε προσφορα) φορουσε και ενα ρομπακι που και πουΜία απορία...
Ενώ η κυρία του κ. Γλυφαδιωτοαθηναιου ήταν με "αδαμιαία" περιβολή, πως της τράβηξε το σατέν ρομπάκι;
Στον ρόλο αυτού που τον αναμένει θα είναι ο Σέσκουλος;Γράφω και εγώ ιστορία τύποι θα βγει σε λίγες μέρες θα έχει τίτλο " Ο αράπης άργησε μια μέρα "
Μεσα απο το σατεν ρομπακι ηταν αδαμιαια!!!!Μία απορία...
Ενώ η κυρία του κ. Γλυφαδιωτοαθηναιου ήταν με "αδαμιαία" περιβολή, πως της τράβηξε το σατέν ρομπάκι;
Ο.Κ.Μεσα απο το σατεν ρομπακι ηταν αδαμιαια!!!!
Φύγαν η κηπουροι μαν,τους τάισες?Όχι τυπε εγώ κάνω τέχνη
Ενω ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ?????Όχι τυπε εγώ κάνω τέχνη
Δηλαδή υπονοείτε πως ο κ. Μπιρίλας είναι άτεχνος;Όχι τυπε εγώ κάνω τέχνη