celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.994
- Πόντοι
- 6.056
Κι εγω ρε,αφου ειναι ακριβο σπορειναι κατά των ναρκωτικών ο Ρεζ .. δεν ειναι σαν και του λόγου σου ...
Κι εγω ρε,αφου ειναι ακριβο σπορειναι κατά των ναρκωτικών ο Ρεζ .. δεν ειναι σαν και του λόγου σου ...
φτωχος εισαι και συ ρε πουστη μου ??Κι εγω ρε,αφου ειναι ακριβο σπορ
Μπάρος ο κουμπάροςβγαζω πιστολι για να σε χτυπησω
τολης ο πιστολης ρε πουστη μου
το είδα .. καταπληκτικο
ρε μιλάμε το εργο ειναι απόλαυση ... κατσε δες τομπομπα θα ειναι
παιζει και το αλλο το αρρωστο καυλι η margot robbie
δεν το εχω προσεξειτο είδα .. καταπληκτικο
Κάνε μου παρακαλω ψυχογράφημα argyrotoxo που κανει 10 απανωτα ποστ στο ιδιο νημα χωρις να γινονται merge τα μηνυματα..
εικονογραφησε μου τον ίδιο να περιμενει κοιτωντας την οθόνη μέχρι να περάσουν τα λεπτα και να γραψει το επόμενο μηνυμα
ρε μιλάμε το εργο ειναι απόλαυση ... κατσε δες το
δεν το εχω προσεξει
κατεβηκε κιολαςρε μιλάμε το εργο ειναι απόλαυση ... κατσε δες το
την προηγουμε εβδομάδα , 4Κ αναλυση .. καλα ρε μαλάκα και εσυ με τα σπασμενα συνδρομητικα .. δεν εχεις μια premium υπηρεσία τορρεντ?? με την πλεμπα περιμένεις να το δεις το εργο ?? τραβηγμενο απο κινητο νοκια με φιδακι σε υπογειο σινεμα στο Χονγκ Κονγκ με τα ιερογλυφικα μπροστα και να περναει ο σαλεπιτζης μπροστα στην εικόνα ?ποτε πρόλαβες μωρή...
το jormaka με ενα k πρεπει να ειναι ελευθερο
γιατι μπαναρισμένο δεν σου δίνουν ;
εξηγησες ποιος είσαι ;
το jormaka με ενα k πρεπει να ειναι ελευθερο
την προηγουμε εβδομάδα , 4Κ αναλυση .. καλα ρε μαλάκα και εσυ με τα σπασμενα συνδρομητικα .. δεν εχεις μια premium υπηρεσία τορρεντ?? με την πλεμπα περιμένεις να το δεις το εργο ?? τραβηγμενο απο κινητο νοκια με φιδακι σε υπογειο σινεμα στο Χονγκ Κονγκ με τα ιερογλυφικα μπροστα και να περναει ο σαλεπιτζης μπροστα στην εικόνα ?
τι φτωχεια ρε μαλακες εδω μέσα ... θα βάλω συνδρομη να καθαρίσει το νημα