Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.767
- Πόντοι
- 12.756
πρεπει να βαλω κατι πιο ... δεν ξερω ...ο yanniΣ ντε...
αλλα δεν σου παει βαλε κοσκωτα παλι
πρεπει να βαλω κατι πιο ... δεν ξερω ...ο yanniΣ ντε...
αλλα δεν σου παει βαλε κοσκωτα παλι
βαλε κανεναν απατεωνα ετσι για αλλαγηπρεπει να βαλω κατι πιο ... δεν ξερω ...
αυτος τι λες ?βαλε κανεναν απατεωνα ετσι για αλλαγη
αυτος τι λες ?
αυτος αφουποιος ειναι αυτος παλι ο τελης ο βοσκοπουλος?
Δις ιζ μαντνες να πουμε,βαλε κατι πιο εκλεκτοαυτος αφου
πιο εκλεκτος απο τον Τολη δεν υπαρχει ...Δις ιζ μαντνες να πουμε,βαλε κατι πιο εκλεκτο
80% αλκοολ 20% αιμαπιο εκλεκτος απο τον Τολη δεν υπαρχει ...
κοιτα και ΑΚΟΥ καλα το βίντεο
ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΥΡΙΕ
πριν απο αυτο ήταν 95% κοκαινη και 5% νερό . ισα για σάλιο για να μπορει να καταπιει .. αλλο αμα δεν ενιωθε τίποτα ουλα και στόμα απο την κοκα που θα ειχε τριψει μεσα ..80% αλκοολ 20% αιμα
ηταν αρσενικο αγριο αφου αφουπριν απο αυτο ήταν 95% κοκαινη και 5% νερό . ισα για σάλιο για να μπορει να καταπιει .. αλλο αμα δεν ενιωθε τίποτα ουλα και στόμα απο την κοκα που θα ειχε τριψει μεσα ..
Σαν να εχει πιει ενα ποτηρι του νερου ξυλοκαινη θα ήταν
πιο εκλεκτος απο τον Τολη δεν υπαρχει ...
κοιτα και ΑΚΟΥ καλα το βίντεο
ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΥΡΙΕ
"εγω δεν βγαζω το πιστολι για να σε φοβίσω, βγαζω για να πυροβολήσω"ηταν αρσενικο αγριο αφου αφου
Kαι λιγο Κοκα Κολα Ρεζ80% αλκοολ 20% αιμα
ειναι κατά των ναρκωτικών ο Ρεζ .. δεν ειναι σαν και του λόγου σου ...Kαι λιγο Κοκα Κολα Ρεζ
Αυτο βεβαια δεν ακουγεται σαν απειλη,πως λενε "εγω δεν ειμαι μονο λογια,θα δεις τι θα σου κανω ετσι και τα παρω,θα σου και θα σου και θα"αλλα εγω δεν ειμαι μονο λογια"εγω δεν βγαζω το πιστολι για να σε φοβίσω, βγαζω για να πυροβολήσω"
αντρικες κουβέντες... πανε αυτοι οι αντρες απο εδω μεσα , τα ειπε ο Αρης όλα .. σπανε αμέσως
βγαζω πιστολι για να σε χτυπησω"εγω δεν βγαζω το πιστολι για να σε φοβίσω, βγαζω για να πυροβολήσω"
αντρικες κουβέντες... πανε αυτοι οι αντρες απο εδω μεσα , τα ειπε ο Αρης όλα .. σπανε αμέσως
Κλαιωβγαζω πιστολι για να σε χτυπησω
τολης ο πιστολης ρε πουστη μου