Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Δε μελετάς τώρα τελευταία... Έμπλεξες με κακές παρέες..Α, "μερακλής" το λένε τώρα αυτό; Έχω χάσει επεισόδια.
Δε μελετάς τώρα τελευταία... Έμπλεξες με κακές παρέες..Α, "μερακλής" το λένε τώρα αυτό; Έχω χάσει επεισόδια.
Α, "μερακλής" το λένε τώρα αυτό; Έχω χάσει επεισόδια.
Το έχω παραξεφτιλίσει τελευταία, όντως. Πρέπει να συνέλθω.Δε μελετάς τώρα τελευταία... Έμπλεξες με κακές παρέες..
Ναι, για αυτήν την αλλαγή κατηγορίας λέει ο Arist@rxos.Μετα αλλαζει κατηγορια και διαγωνιζεται σε αλλο target group!
Στην υγειά των μερακλήδων
Δεν ήθελα να το πω , αλλά είμαι ο ΛεονάρντοΤυπε ιδιος εισαι!
Πες μου ότι έχεις δει τον άντρα-μύθο που κρύβεται πίσω από αυτό το προφίλ, να αποτρελαθώ.Τυπε ιδιος εισαι!
Δεν ήθελα να το πω , αλλά είμαι ο Λεονάρντο
Όχι ο Ντι ΚάπριοΟ ντα Βιντσι;
Όχι ο Ντι Κάπριο
Πες μου ότι έχεις δει τον άντρα-μύθο που κρύβεται πίσω από αυτό το προφίλ, να αποτρελαθώ.
τα νεα μέλη του νηματος βλεπω παιζουν δυνατα το σύστημα φύλλου μηδεν.
οπου να ναι θα μπουν και οι αντίστοιχες ατάκες φινο κλπ
τα νεα μέλη του νηματος βλεπω παιζουν δυνατα το σύστημα φύλλου μηδεν.
οπου να ναι θα μπουν και οι αντίστοιχες ατάκες φινο κλπ
... είπε το ναυάγιο της Ιταλίας.Ναι.
Σκέφτεται να πάρει προς εκμετάλλευση τις Βερσαλλίες.
Με μηχανικο ηταν καλυτερα λες?Μπορει να αρπαζε δισκο-πλατο αλλα ειχε πιο πολλες συγκινησειςστον αυτοματο παει το νήμα
Δε πιστεύω να έχασες Δανάη Μπάρκα να ποζάρει μόνο με το μαξιλάρι της...Με μηχανικο ηταν καλυτερα λες?Μπορει να αρπαζε δισκο-πλατο αλλα ειχε πιο πολλες συγκινησεις
Οι Βερσαλλίες το ξέρουν?Ναι.
Σκέφτεται να πάρει προς εκμετάλλευση τις Βερσαλλίες.
Δεν το ηξερα και εφαγα,κριμα ηταν ευκαιρια για διαιταΔε πιστεύω να έχασες Δανάη Μπάρκα να ποζάρει μόνο με το μαξιλάρι της...