Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.583
- Πόντοι
- 6.056
πως αλλιως θα λυσουμε τις διαφορες μας? τι προτεινεις?Βρε δεν πα να γαμηθειτε παλιοναυαγια που θελετε και μονομομαχιες.....
πως αλλιως θα λυσουμε τις διαφορες μας? τι προτεινεις?Βρε δεν πα να γαμηθειτε παλιοναυαγια που θελετε και μονομομαχιες.....
μην προκαλεις βια....αν απαντησουμε και εμεις δεν θα σας προλαβαινει το τακουνι εξπρεςθα τον καταλαβεις απο το ριχταρι ...
θα φαει πολυ γαμησι ο δικός σας
και μετα θα τον εχουμε και με τακουνια σε ενα διπλανο νημα εδω κοντά μας
Να παιξετε 5 αναμετρησεις περνα περνα η μελισσα....πως αλλιως θα λυσουμε τις διαφορες μας? τι προτεινεις?
Toν ιδιο να βαλει κι αυτος,να εχει καποιο ενδιαφερονρε μουνη καιρος να λυσουμε τα ζητηματα....
ενας απο το τσατ και ενας απο το μηδεν μονομαχια....
εμεις θα βαλουμε τον βαρο
δωσε και εσυ τον καλυτερο σου
Τι τσιμπησες αδελφέ?Εντωμεταξυ ο αλλος λεει να βαλει τον σκατατζη που οποιος και αν ειναι ο αντιπαλος του θα λιποθυμησει απο τη σκατιλα....πιο στημενη μονομαχια δεν παιζει.
Κοτοσουπα αυγολεμονο....Τι τσιμπησες αδελφέ?
οχι ειναι σοβαρα τα πραγματαΝα παιξετε 5 αναμετρησεις περνα περνα η μελισσα....
ποσο γκει θεε μου....Κοτοσουπα αυγολεμονο....
Δεν ντρεπεσαι ρε αρκιντι εσυ ο οριτζιναλ αυγολεμονος να απαξιωνεις τη κοτοσουπα;ποσο γκει θεε μου....
πρεπει να γινεις ποιο μπρουταλΔεν ντρεπεσαι ρε αρκιντι εσυ ο οριτζιναλ αυγολεμονος να απαξιωνεις τη κοτοσουπα;
Οταν ειμαι μπρουταλ μου βαζετε χερι οταν ειμαι πολιτισμενος μου λετε οτι ειμαι γκει.....ε α και γαμηθειτε λοιπον.πρεπει να γινεις ποιο μπρουταλ
Πες τα με τους κωλομπαραδεςΟταν ειμαι μπρουταλ μου βαζετε χερι οταν ειμαι πολιτισμενος μου λετε οτι ειμαι γκει.....ε α και γαμηθειτε λοιπον.
Τι τσιμπησες μαν;Πες τα με τους κωλομπαραδες
ΓαριδομακαρονάδαΤι τσιμπησες μαν;
Μερακλής
Έεεε....πενία τέχνας κατεργάζεται
Α, "μερακλής" το λένε τώρα αυτό; Έχω χάσει επεισόδια.Μερακλής θα ήμουν αν έβλεπα αυτούς..