troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.802
- Πόντοι
- 5.506
ουτε να μου μου τον δει αυτη...Ουτε να του την δει και αυτη του Νιπλη.....
ουτε να μου μου τον δει αυτη...Ουτε να του την δει και αυτη του Νιπλη.....
Γιατι στον εχει δει καμμια αλλη;Ας γελασω!!ουτε να μου μου τον δει αυτη...
υπαρχει κερινο ομοιωμα της πουτσας μου στην μανταμ τισο για οδηγος πως πρεπει να ειναι οι πουτσεςΓιατι στον εχει δει καμμια αλλη;Ας γελασω!!
ουτε να μου μου τον δει αυτη...
Γιατι στον εχει δει καμμια αλλη;Ας γελασω!!
Μπηκες μανταμ τισο?υπαρχει κερινο ομοιωμα της πουτσας μου στην μανταμ τισο για οδηγος πως πρεπει να ειναι οι πουτσες
μονο βυζομαλακια απο την συγκεκριμένη και να της τον δωσω λιγο στομα ..Ουτε να του την δει και αυτη του Νιπλη.....
@Νίπλης τι λες να εγινε και ο τζιζζνττουδις σταματησε ξαφνικα να "σχολιαζει" τις ελληνιδες διασημες?
Πύργος: Αγόρασε ένα κοτόπουλο... και το έφαγε ωμό στη μέση του δρόμου
Δεν άντεξαν οι περαστικοί που τον έβλεπαν - Ο 55χρονος προσήχθη και αναμένεται να ζητηθεί ψυχιατρική εξέτασηwww.protothema.gr
Πύργος: Αγόρασε ένα κοτόπουλο... και το έφαγε ωμό στη μέση του δρόμου
Δεν άντεξαν οι περαστικοί που τον έβλεπαν - Ο 55χρονος προσήχθη και αναμένεται να ζητηθεί ψυχιατρική εξέτασηwww.protothema.gr
υπαρχουν παρεξηγησεις στα βαζελογαυρικα και στα γαυροβαζελικα νηματα φιλε ρετρο, πρεπει να τις λυσεις να κοιμηθουμε ησυχοι
τυπε αυτα τα νήματα ειναι πιο βαρετά και απο τις πολλαπλές παραθέσεις στο φυλλο μηδεν. παμε παρακατω.υπαρχουν παρεξηγησεις στα βαζελογαυρικα και στα γαυροβαζελικα νηματα φιλε ρετρο, πρεπει να τις λυσεις να κοιμηθουμε ησυχοι
Μαγική τοποθέτηση.τυπε αυτα τα νήματα ειναι πιο βαρετά και απο τις πολλαπλές παραθέσεις στο φυλλο μηδεν. παμε παρακατω.