ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.161
- Πόντοι
- 5.006
Καργα ρουφιάνους τζάμπα μαγκεςναι απλα λεω οτι ολη σχεδον η δεξια ομαδα του μπουρδελα.κομ το εχει το χουι με το κουμπι
Καργα ρουφιάνους τζάμπα μαγκεςναι απλα λεω οτι ολη σχεδον η δεξια ομαδα του μπουρδελα.κομ το εχει το χουι με το κουμπι
καλα,ας ξερει ο χοντρος οτι πριν τα πυρηνικα θα τον γαμησω και δεν θα προλαβει να βγαλει κιχ το μουνοπανο!ναι απλα λεω οτι ολη σχεδον η δεξια ομαδα του μπουρδελα.κομ το εχει το χουι με το κουμπι
καντο φαση γουιλιαμ γουαλας που του κουδουνισε την μπαλα με τα καρφια στην κκεφαλα στον υπνο του τον αλλον τον ασχημαντακαλα,ας ξερει ο χοντρος οτι πριν τα πυρηνικα θα τον γαμησω και δεν θα προλαβει να βγαλει κιχ το μουνοπανο!
και να κανουμε και μια πελωρια παρτουζα τυπε...οχι μονο βιαγενικα ως ιδεα θα προτεινα στους μουνοπαναδες αρχηγους κρατων με δυο χιλιαδες πυρηνικες κεφαλες και ανω ,αν εχουν την ευγενη καλοσυνη να μας το πουν ενα 24ωρο πριν τα ριξουν......εχω στο ματι κατι παλιοπουστες που πρεπει να φυγουν ακλαυτοι οπως και δηποτε!
σαν την ωμη βια δεν εχει,αλλα επειδη εχουμε και το αυριο καλμαρουμε αναγκαστικα ,οποτε το ριχνουμε στις παρτουζες για να ξεδωσουμε!και να κανουμε και μια πελωρια παρτουζα τυπε...οχι μονο βια
εισαι εφευρετικος τυποςκαντο φαση γουιλιαμ γουαλας που του κουδουνισε την μπαλα με τα καρφια στην κκεφαλα στον υπνο του τον αλλον τον ασχημαντα
και ακαποτα ολα τι να μας κανει η βλεννορροια εδω θα γινουμε ραδιενεργη σταχτη να πουμεκαι να κανουμε και μια πελωρια παρτουζα τυπε...οχι μονο βια
χαχαχαχαχα και λεει οσοι κολλανε παρασημο να μην εχουν προβλημα απο τη ραδιενεργεια......και ακαποτα ολα τι να μας κανει η βλεννορροια εδω θα γινουμε ραδιενεργη σταχτη να πουμε
Δεν γαμιεσαι και εσυ;Εχω παρει καινουριο αμαξακι και περιμενω να μου ερθει!Τι πυρηνικα και μαλακιες!!!καλα,ας ξερει ο χοντρος οτι πριν τα πυρηνικα θα τον γαμησω και δεν θα προλαβει να βγαλει κιχ το μουνοπανο!
Τι μάρκα τυπε Lada?Δεν γαμιεσαι και εσυ;Εχω παρει καινουριο αμαξακι και περιμενω να μου ερθει!Τι πυρηνικα και μαλακιες!!!
Eκλεισες Ασκονα ρε κουφαλα?Δεν γαμιεσαι και εσυ;Εχω παρει καινουριο αμαξακι και περιμενω να μου ερθει!Τι πυρηνικα και μαλακιες!!!
Όχι το Ρεκορντ...με 1εκ χλμ.Eκλεισες Ασκονα ρε κουφαλα?
Φαντα τούρμπο ντελουξ...Τι μάρκα τυπε Lada?
δεν ξερω για ταμτιριρι, αλλα ο ταρεμι του μπιρλα το παστελωσε στο 5'Να ανακαλεσεις το ΚΑΙ μην σου γαμησω το ταμτιριρι....
στα αρκιδια σου.....ακομα καλυτερα ,θα γυαλιζει και χωρις να το πλυνειςΔεν γαμιεσαι και εσυ;Εχω παρει καινουριο αμαξακι και περιμενω να μου ερθει!Τι πυρηνικα και μαλακιες!!!
δεν ξερω για ταμτιριρι, αλλα ο ταρεμι του μπιρλα το παστελωσε στο 5'
Με Τσιμίκα βασικό η Λίβερπουλ, με Όσιμεν - Κβαρατσχέλια στην επίθεση η Νάπολι
Ο Γιούργκεν Κλοπ επέλεξε τον Κώστα Τσιμίκα για το αριστερό άκρο της άμυνας της Λίβερπουλ στο τελευταίο της ματς στους ομίλους του Champions League κόντρα στην Νάπολι, με τους Κβαρατσχέλια - Όσιμεν να είναι στο αρχικό σχήμα των παρτενοπέι.www.sport24.gr