Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.165
- Πόντοι
- 6.256
Τι εγινε τυπε τιποτα να σκουπιδιασουμε υπαρχει;μην κανεις σποιλερ ρε δεν το ειδα ακομα
Τι εγινε τυπε τιποτα να σκουπιδιασουμε υπαρχει;μην κανεις σποιλερ ρε δεν το ειδα ακομα
νεκραΤι εγινε τυπε τιποτα να σκουπιδιασουμε υπαρχει;
Γαμησε τα τυπε....και εγω αναγκαστηκα σημερα να σκουπιδιασω για χιλιοστη φορα τον μπουστη Βλακοκ και το παχυδερμο κωλογλυφτη του Αντι τη Πιξουλα για να παρω τη δοση μου.νεκρα
δεν παμε καθολου καλα τελευταια
Έχεις απομονωθεί εδώ μέσα, εγώ χθες νταχτιρντισα mindreader στο νήμα του Κμαν, έκανε γκεστ εμφάνιση και παπαροτριφτουλας...νεκρα
δεν παμε καθολου καλα τελευταια
εγω απο το σαββατο ψηνω τον αλλον στο "δεν θελει σεξ" να χωρισει ρε απο τη βαρεμαρα... πλακα κανουμε? δεν παμε πουθενα ετσιΓαμησε τα τυπε....και εγω αναγκαστηκα σημερα να σκουπιδιασω για χιλιοστη φορα τον μπουστη Βλακοκ και το παχυδερμο κωλογλυφτη του Αντι τη Πιξουλα για να παρω τη δοση μου.
Ναι ρε τυπε εχω αρχισει να σκουπιδιαζω τους ασθενεις μου γιατι δεν παιρνω πλεον τη δοση μου εδω μεσα γαμω τη καταρα τους....εγω απο το σαββατο ψηνω τον αλλον στο "δεν θελει σεξ" να χωρισει ρε απο τη βαρεμαρα... πλακα κανουμε? δεν παμε πουθενα ετσι
οχι κανω την βολτα μου να δω αν παιζει τιποτα αλλα δεν εχει πλακα τα ιδια και τα ιδιαΈχεις απομονωθεί εδώ μέσα, εγώ χθες νταχτιρντισα mindreader στο νήμα του Κμαν, έκανε γκεστ εμφάνιση και παπαροτριφτουλας...
Ρε γιατι εισαι τετοιος και εσυ ρε αρκιντι δεν εχουμε πει οποτε γινεται καλο σκουπιδιασμα να ενημερωνετε;Έχεις απομονωθεί εδώ μέσα, εγώ χθες νταχτιρντισα mindreader στο νήμα του Κμαν, έκανε γκεστ εμφάνιση και παπαροτριφτουλας...
Ρε συ το ναυάγιο ανέβασε ψεύτικες φωτογραφίες και καλά από γκόμενα του ενώ ήταν από μοντέλο διαφήμισης εσωρούχων στην Amazon...οχι κανω την βολτα μου να δω αν παιζει τιποτα αλλα δεν εχει πλακα τα ιδια και τα ιδια
Ρε γιατι εισαι τετοιος και εσυ ρε αρκιντι δεν εχουμε πει οποτε γινεται καλο σκουπιδιασμα να ενημερωνετε;
παω να δωΡε συ το ναυάγιο ανέβασε ψεύτικες φωτογραφίες και καλά από γκόμενα του ενώ ήταν από μοντέλο διαφήμισης εσωρούχων στην Amazon...
Ήταν ο Νιπλης εδώ εκείνη την ώρα και πατάει ένα κουμπί το νιμου για να μη φαίνεται τι γράφω...
Ρε μαλεα σε ποια σελιδα γινεται το νταβαντουρι;Θα καθομαστε να διαβασουμε 2000 σελιδες τα ναυαγια με τις πληρωμενες πουτανες που τις πασαρουν για γκομενες;Ρε συ το ναυάγιο ανέβασε ψεύτικες φωτογραφίες και καλά από γκόμενα του ενώ ήταν από μοντέλο διαφήμισης εσωρούχων στην Amazon...
Ήταν ο Νιπλης εδώ εκείνη την ώρα και πατάει ένα κουμπί το νιμου για να μη φαίνεται τι γράφω...
απο εδω ξεκινα τοΡε μαλεα σε ποια σελιδα γινεται το νταβαντουρι;Θα καθομαστε να διαβασουμε 2000 σελιδες τα ναυαγια με τις πληρωμενες πουτανες που τις πασαρουν για γκομενες;
εγινες και επισημα ο Μπαρος μαςΞενερωσα ρε μαλακες τωρα αντε γαμηθειτε παω να τριψω τα πατουσακια της γουτσου γουτσου μου για 20στη φορα σημερα γαμω τη τρελα μου....
Βγαλε μαλακα το ignore στο το μισό σάιτ που έχεις βάλει γιατί θα νομίζεις ότι μιλάω μόνος μου ρε παπαρα...εγινες και επισημα ο Μπαρος μας
Έχεις ένα δίκιο,αλλά ρε μαλάκα δεν παλεύεται η κατάστασηΒγαλε μαλακα το ignore στο το μισό σάιτ που έχεις βάλει γιατί θα νομίζεις ότι μιλάω μόνος μου ρε παπαρα...