Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.590
- Πόντοι
- 6.056
γιατι ετσι φιλε-αντζελε?Φύγε αδελφέ εδώ με τα μουνόπανα έλα δίπλα
γιατι ετσι φιλε-αντζελε?Φύγε αδελφέ εδώ με τα μουνόπανα έλα δίπλα
Tι τσίμπησες μαν;Έλα Τσάκο
γιατι εισαι επιθετικος?2 μερες βρίζει .. χωρις καν να ασχοληθω μαζι του
οποτε τραβάτε γαμηθειτε και οι 2 σας ή και μεταξυ σας , μου ειναι αδιάφορο
Μάνδρα είμαστε γίνεται παρέλαση από όλα τα ψητά τα κρέατα κτλTι τσίμπησες μαν;
Έλα μαν τι λέει?γιατι ετσι φιλε-αντζελε?
Μαρτινελι να σκοραρει με Αρσεναλ
Τεριε να σκοραρει με Ρεν
σκοτωθειτε εσεις
και χτες ετσι ηταν, εν μεσω μπινελικιων στο νημα του βαζελου, αθορυβα με μπιρλα γινομαστε εκατομμυριουχοι
σημερα θα παμε στο νημα της αεκ ή του παοκ, οπου γινεται το μαδομουνι, να βγαλουμε κι απο κει
ΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΑΠΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ
εδωσε χαμες γκολ, 22 λεπτα του πηρε. Απο χτες τα χει παει πιπα κωλο δεν ξερω πρεπει να βρηκε μηχανη του χρονου ο μουνηςη καριολα ο βιρλας ποτε δεν εχει δωσει ποσα θα σκοραρει ο μπακαμπου....
απατεωνας κλεφτοκοτας ειναι....εδωσε χαμες γκολ, 22 λεπτα του πηρε. Απο χτες τα χει παει πιπα κωλο δεν ξερω πρεπει να βρηκε μηχανη του χρονου ο μουνης
μουνοπανο ερχεσαι και βουλωνεις τσακρα και μπλοκαρεις ολα τα ρουν...φυγε απο δω...πολυαγαπημενε μου φιλε τρουμπακηαπατεωνας κλεφτοκοτας ειναι....
μουνοπανο ερχεσαι και βουλωνεις τσακρα και μπλοκαρεις ολα τα ρουν...φυγε απο δω...πολυαγαπημενε μου φιλε τρουμπακη
Μη βρίζεις τον αδελφό μανμουνοπανο ερχεσαι και βουλωνεις τσακρα και μπλοκαρεις ολα τα ρουν...φυγε απο δω...πολυαγαπημενε μου φιλε τρουμπακη
ενταξει του ξεφυγε αδερφε...μην τον μαλωνεις τον παλιοκαριοληΜη βρίζεις τον αδελφό μαν
ενταξει του ξεφυγε αδερφε...μην τον μαλωνεις τον παλιοκαριολη
Σοδομισα σημερα το πρωι σε ενα διαλειμα μπουστη Βλακοκ και παχυδερμο πιξουλα......νιωθω γεματος τωρα.Μια μέρα δεν έγραψε ο Hell και το νήμα του Retro πήγε στα αζήτητα...
μην κανεις σποιλερ ρε δεν το ειδα ακομα
Τιτλος Χουλιγκαν της ΑΕΚ σπαει στο ξυλο Πολωνο χουλιγκαν....σχολιο απο κατω Μπραβο Παλικαρι μου λες και ανακαλυψε θεραπεια για τον καρκινο.