Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.165
- Πόντοι
- 6.256
Εγω τον ηθελα για τη κωλαρα της ψυχωσικης γκομενας του....σωστο
εγω τον ηθελα να μεινει αλλα τον εφαγαν οι καταβλαχοι μηπως και γαμησουν κανα μουνι
Εγω τον ηθελα για τη κωλαρα της ψυχωσικης γκομενας του....σωστο
εγω τον ηθελα να μεινει αλλα τον εφαγαν οι καταβλαχοι μηπως και γαμησουν κανα μουνι
ποια εχει τωρα? για βαλε να κοψω σιλουεταΕγω τον ηθελα για τη κωλαρα της ψυχωσικης γκομενας του....
σωστο
μαλακα...αντριανα και παπαδοπουλου....Εγω τον ηθελα για τη κωλαρα της ψυχωσικης γκομενας του....
η δεκα λεξεις? βαλε ορθογραφια ρε αλβανεΚαι αντιγραφέας ,η 10 λέξεις του τρουμπ πουστρακι χ10
ναι αλλα ας του εκοβαν τον πουτσο τι τον διωχνεις?Κοιταξε η αληθεια ειναι δεν ειχε αφησει τιποτα το παλικαρι, δεν εκανε για το χωριο μας... ηταν αλλο λεβελ.
μυστη μουσατε μηπως να βγαλουμε ντριμ τιμ μια εικοσάδα ; αλλα και παλι που να φτασουν μονο 20 με τοσαΥπάρχει τεχνικό πρόβλημα με το νέο σαη …
Επιτρέπει μόνο 20 επιλογές σε ψηφοφορία ενώ οι υποψήφιοι είναι τριψήφιοι σε νούμερο τουλάχιστον
Υπάρχει τεχνικό πρόβλημα με το νέο σαη …
Επιτρέπει μόνο 20 επιλογές σε ψηφοφορία ενώ οι υποψήφιοι είναι τριψήφιοι σε νούμερο τουλάχιστον
μυστη μουσατε μηπως να βγαλουμε ντριμ τιμ μια εικοσάδα ; αλλα και παλι που να φτασουν μονο 20 με τοσαναυαγιασεβαστά μέλη που εχει το σαη
να αλλα ποιος θα το ανοιξει? εχουμε θεμα εδω δεν βγαινει κανεις μπροστα10 ατομα το πολυ, δεν μας νοιαζουν τα αουτσαιντερ και οι μετριοι. Θελουμε τον εναν, τον αδιαμφισβητητο, τον υπερτατο μαλακα.
Μεταξυ μας δηλαδη ολοι ξερουμε οτι κατα 99% θα ειναι υποθεση 2 ή 3 ατομων το πολυ... Δεν κρυβονται τα ταλεντα του υπερμαλακα
Έλα τσακο κρεμαΟλο το σαι θα ηταν για το πουτσο χωρις εμενα τυπε!!!
ποια εχει τωρα? για βαλε να κοψω σιλουετα
ανοιξε το φιλε-κλωνε μπορεις?Δεν συμφωνώ ..Θα αδικηθούν πολλοί που θα μείνουν εκτός ..
ναι
Κατσε ρε μαλεα ακομα δεν μπηκε μεσα εγινε και μυστης;Ρε με εναν μπουστη που μπλεξαμε....μυστη μουσατε μηπως να βγαλουμε ντριμ τιμ μια εικοσάδα ; αλλα και παλι που να φτασουν μονο 20 με τοσαναυαγιασεβαστά μέλη που εχει το σαη
Δεν υπαρχει το μουνετο αλλα φουλ ψυχωσικη....ωραιος κωλος ρε
υπαρχει περιορισμος απο τη διοικηση;να αλλα ποιος θα το ανοιξει? εχουμε θεμα εδω δεν βγαινει κανεις μπροστα
το μουνι ο στεκας κατι εκανε μαλλονυπαρχει περιορισμος απο τη διοικηση;
Τι φοβομαστε να ανοιξουμε ακριβως; επισημη στεψη με την λεξη "μαλακα" σε καποιον που γαμαμε στα μπινελικια καθημερινα;
αυτη ειναι τύπε; μιλαμε για μεγαλη γκαυλα
παντως στην τελευταια προσπαθεια που ειχε γινει τοτε που εγραφε ο πουσις ειχε πρωτο μπαρμπαπηδουλα και δευτερο δικηγόρο μιλαμε για χιλιαδες ειχανε ριξει ΤΟΝ ψήφο τουςδωστε μου ενα μελετημενο τοπ 10 χωρις αουτσαιντερς και θα δουμε τι θα κανουμε