shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Πάρε μου μια πίπα πρώτα σαν καλό πουστρακι που είσαισεσκουλα τραβα γαμησου αλλου ρε γιατι μυριζεις κιολας...
Πάρε μου μια πίπα πρώτα σαν καλό πουστρακι που είσαισεσκουλα τραβα γαμησου αλλου ρε γιατι μυριζεις κιολας...
Ναι ρε για επιμορφωτικους λογους!!!θα μας βαλεις να διαβαζουμε τωρα ολα τα ακυρα ψυχακια?
Εγω ειμαι ο ανθρωπος σου τυπε....με το που θα ανοιξω το νημα σε ενα λεπτο θα εχει διαγραφει ως ανουσιο.μακαρι να έμπαινε καποιος μπροστα να άνοιγε νήμα μιστερ μαλακας να γινότανε τρελό ροντέο ολοι εναντίον όλων
ενταξει τοτε μεσαΝαι ρε για επιμορφωτικους λογους!!!
Να πας στο δίπλα νήμα ...αν είναι να κάτσεις εδώ θα στείλεις κωλο να σε πάρουν όλοιελα παλι ζαλιζεις αρχιδια μαλακα τιποτα
Θα το ανοιγα νημα..."Η μαλακια της ημερας","Ο αυτιστικος μαλακας της ημερας" κτλενταξει τοτε μεσα
απο αυριο
Οπου γουσταρει θα παει ο Τρουμπακης βγαλε το σκασμο....Να πας στο δίπλα νήμα ...αν είναι να κάτσεις εδώ θα στείλεις κωλο να σε πάρουν όλοι
σεσκουλα? νου σου μαλακα....μην κανεις τον καποιο αν εισαι τιποτα....για το καλο σου το λεω...Να πας στο δίπλα νήμα ...αν είναι να κάτσεις εδώ θα στείλεις κωλο να σε πάρουν όλοι
Να στήσει κωλο όμωςΟπου γουσταρει θα παει ο Τρουμπακης βγαλε το σκασμο....
Είμαι αυτός που σε γαμαεισεσκουλα? νου σου μαλακα....μην κανεις τον καποιο αν εισαι τιποτα....για το καλο σου το λεω...
αν θα με παρουν ολοι ρωτα τους...
σεσκ μην χαλας τις μεταγραφες δες το δασος οχι το δεντρο πρεπει να κανετε ανακωχη με τρουμπΝα στήσει κωλο όμως
Αυτός το έχει ξεκινήσει,εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανένανσεσκ μην χαλας τις μεταγραφες δες το δασος οχι το δεντρο πρεπει να κανετε ανακωχη με τρουμπ
ρε αχρηστο....εισαι ο τυπος που εκανε φανταρος 348 μηνες και για να νοιωσεις καποιος εβγαινες μπροστα σε κανα νεο για καψωνια και στο τελος γαμουσαν εσενα....λουζερ εισαι ρε μαλακα εχει φανει...γραψε οτι θελεις...Να στήσει κωλο όμως
μονο ο πασχαλακης ηταν καλη μεταγραφη ΜΟΝΟσεσκ μην χαλας τις μεταγραφες δες το δασος οχι το δεντρο πρεπει να κανετε ανακωχη με τρουμπ
τυπαρα εγουακι εχεις κανονισει τουρτα;Ελα, ας πουμε κατι πιο ομορφο... σε δυο βδομαδες εχω γενεθλια και θα ειμαι Αθηνα απο νωρις, δωστε σημεια ζωης να βγουμε για ενα ποτο στα περιξ.
τύπε εγουακι συγχωρα με το μπάχαλο με γοητεύειτυπαρα εγουακι εχεις κανονισει τουρτα;
Και μετά ξύπνησες , ούτε μια τρίχα από τα αρχιδια μου δεν είσαι όλο μου κωλοτριβεσαι σαν πουστρακιρε αχρηστο....εισαι ο τυπος που εκανε φανταρος 348 μηνες και για να νοιωσεις καποιος εβγαινες μπροστα σε κανα νεο για καψωνια και στο τελος γαμουσαν εσενα....λουζερ εισαι ρε μαλακα εχει φανει...γραψε οτι θελεις...
λουζερ εισαι
σωστομονο ο πασχαλακης ηταν καλη μεταγραφη ΜΟΝΟ