RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 18.641
- Πόντοι
- 3.556
αλφα μεηλ εσκαγε κερβερος στο νημα της ΚυριαςΚλαμαααααααααααααααααα λεμε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εφημερευω γαμω τα νοσοκομεια τους....
αλφα μεηλ εσκαγε κερβερος στο νημα της ΚυριαςΚλαμαααααααααααααααααα λεμε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εφημερευω γαμω τα νοσοκομεια τους....
Ο ορισμος του αλφα μειλ τι να λεμε τυπε....καληνυχτακιας σε πουτανες.αλφα μεηλ εσκαγε κερβερος στο νημα της Κυριας
Mηπως ηθελαν να γραψουν"Φτυστην Σουζαν Σαραντον,την γυναικα του Τσιμα""Φτυστη Σουζαν Σαραντον η γυναικα του Τσιμα"...τιτλος αρθρου.Ακολουθει φωτογραφια....
Και γιατί δεν μπαίνει με τον παλιό λογαριασμό άμα είναι αυτός γαμώ τον Σκουληκαρη μου μέσα;Πρέπει να είναι ο Καραμάνης ο Μουσατος. Αλλιώς δε μ’ έρχεται κάτι.
Τεσπα, με στέλνει η άλλη μήνυμα στο WhatsApp πριν χελόου, «αγάπη μου χρειάζομαι χώρο να μείνω απλά για να αφήσω πράγματα και να κοιμηθώ ως την Κυριακή (που τελειώνει το τουρ της)». Υπονοώντας ότι θέλει να μείνει σε μένα και να δουλεψει τα μεσημέρια. Έτοιμος εγώ λέω «εδω είμαστε», πάω να την καλέσω, συνειδητοποιώ ότι ο χώρος μου είναι στου διαόλου την μάνα και ακατάλληλος μέχρι και για θηλυκή γατα. Ανάβω τσιγαρο και μονολογω... Την έστειλα στο Ρεξ, λέω πάνε κανε και τα ραντεβού σου εκεί. Αμα δείτε ένα ζουμπά λατίνα μαυρισμένη με ωραίο κωλο αυτή είναι. Με λέει «σ’ αγαπώ» λέω οκ. «Αλλά φίλοι, όχι σχέση», ξαναλέω οκ.
@Reznov στέκομαι βράχος, ΒΡΑΧΟΣ!
εντωμεταξυ φυλλο μηδεν παει τρενο. μπαρος με ζορι κραταει το νημα. εχει φυλαξει ατακα για παγωτινια να την ποσταρει για σβησιμο
τύπε εντωμεταξυ το νεο μέλος μουσατος ειναι καθαρός. τελικα καμια σχεση με φυλλο μηδεν και κλωνους του ντοπα. ειναι καλη μεταγραφή για το νήμαεχει βγει βρωμα στους διαδρόμους οτι θα κερνάει λιμοντσελο μετα της 12
για να σβησει η γευση απο Φίνο και να το παιξει αντίποινα στον αλλον τον κατσαριδιομάχο του υπογείου στον Κολωνο που πινει μπλε βαρβαγιάννη
Ρε τυπε οποιος μπαινει εδω μεσα μας λες οτι ειναι καλη μεταγραφη...ουτε ο Καραπαπαρας στον Ολυμπιακο τετοιο παραμυθι.τύπε εντωμεταξυ το νεο μέλος μουσατος ειναι καθαρός. τελικα καμια σχεση με φυλλο μηδεν και κλωνους του ντοπα. ειναι καλη μεταγραφή για το νήμα
δίπλας είσαι και εσυoi dipla ine megala moynopana OLOI!!!
ΟΧΙ...δίπλας είσαι και εσυ
ΟΧΙ...εβαλα σημαια του νηματος στο μπαλκονι μουγαμιολας διπλανος ...
μουνοπανο ξεκάθαραΟΧΙ...εβαλα σημαια του νηματος στο μπαλκονι μου
θα χυσω το αιμα μου γιαυτο το νημα στα βουνα της Πινδου....μουνοπανο ξεκάθαρα
σε καρφωσουμε σαν τον Χριστό στην είσοδο του νηματος ... ξεβράκωτοθα χυσω το αιμα μου γιαυτο το νημα στα βουνα της Πινδου....
ενταξει αν ειναι για το καλο του νηματος αλλα ασε μου το μποξερακι....σε καρφωσουμε σαν τον Χριστό στην είσοδο του νηματος ... ξεβράκωτο
Έλα δίπλα αδελφε με τα τσουτσεκια εδωενταξει αν ειναι για το καλο του νηματος αλλα ασε μου το μποξερακι....