Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.137
Πόντοι
12.756
Αρχισαμε και με τα στοιχηματα...το μονο που μενει ειναι να μπει καμμια πουτανα να λιβανιζει επι πληρωμη κανενα προμοτορα.
aφου δεν φέρνεις κόσμο για σκουπίδιασμα ρε μουνι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.137
Πόντοι
12.756
Ειναι φανταστική μέρα για απολυσεις η σημερινή ... :coffee:

• Like
Αντιδράσεις: Ewakki

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.137
Πόντοι
12.756
Είχα φέρει μια κάποτε αλλά ήταν λίγο γκαου, θα παλέψω για κάτι καλύτερο. Έχω δυο-τρεις κατά νου. Εν τω μεταξύ κόλλησα και κορωνοιο, άκυρη η Σόφια, φρόντισε η Λατίνα-ζουμπάς-περσοναλ να με κεράσει. Με το που έκανα λογαριασμό έχουμε και λέμε: κουβά στο στοιχημα μετά από 12 στα 12, κορωνοιο ξεροβηχας κόπωση πάει ταξίδι στράφι, σήμερα πέτυχα και μια πουτανα δικηγόρο που είχα να δω μήνες με γύρισε τα μυαλά, η Λατίνα-νέο αμόρε αποδείχτηκε σκαρτη, ψες έκανα τραγικό ύπνο, στην Helabet έχει bugάρει το σύστημα και δε μπορώ να μπω καν γιατί δε μου έρχεται μήνυμα στο κινητό, με το που ανέφερα να παίξουμε εκεί.

Όχι πες εσυ τώρα, με το χέρι στην καρδιά, οι δυο μας είμαστε... να μην είμαι προληπτικός; Να μην είμαι δεισιδαίμονας; Λέω εγώ τώρα.

@Reznov ρίξε με ένα ξεμάτιασμα... λαδακι μπατονετα ένα τα κακά σκορπά, να συνέλθω.
Αυτή η HelaBet είναι σαν να εχει κάνει σελίδα ο Μπαρος για στοίχημα και έδρα το Πέραμα και σερβερ κανα κομοντορ απο το 1985.
Και μόνο που ακόμα δείχνει σελιδα και οχι κανα σερβερ ερρορ 404 ειναι θαύμα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.292
Πόντοι
10.336
ναι ρε μλκες τι helabet, εταιρεια χωρις αδειοδοτηση σου παιρνει τα λεφτα και σε μπλοκαρει και της κλανεις τα αρχιδια.
betsson και winmasters κρατανε τα λεφτα μου αυτες τις μερες, δεν εχω κανενα σοβαρο παραπονο απο καμια

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.292
Πόντοι
10.336
βγηκαν εν τω μεταξυ ολοι οι πλεμπαιοι στο δρομο επειδη εχει τριημερο και θα μας γαμησουν εμας την ομορφη ηλιολουστη κυριακη με μποτιλιαρισμα :coffee:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.292
Πόντοι
10.336
Εγω καθαριζω μπονους στην bettson, ακομα τριψηφιο ειναι, πρεπει να παιζω εκει για ενα πενταημερο και δεν ψηνομαι να τους χαρισω την γκανιοτα στο arbitrage. ΟΛΑ θα τους τα φαω, ΟΛΑ.
Ασε που τα μουνοπανα σου δινουν 100 free spins καζινο με το καλημερα, και ολα τα κερδη αναληψιμα με τζιραρισμα χ35, με το μπλακτζακ και την ρουλετα να δινουν 15% συμμετοχη στο καθαρισμα. Δηλαδη αν βγαλεις 50 ευρω στα φρισπινς, πρεπει να κανεις τζιρο 10Κ σε μπλακτζακ/ρουλετα (100% συμμετοχη στο καθαρισμα μονο τα φρουτακια τα οποια θα σου φανε την ψυχη).
Ενα δραμα ειναι η κατασταση, απο αρχες νοεμβρη οι καινουριες επενδυσεις για μενα :coffee:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.738
Πόντοι
3.556
Εγω καθαριζω μπονους στην bettson, ακομα τριψηφιο ειναι, πρεπει να παιζω εκει για ενα πενταημερο και δεν ψηνομαι να τους χαρισω την γκανιοτα στο arbitrage. ΟΛΑ θα τους τα φαω, ΟΛΑ.
Ασε που τα μουνοπανα σου δινουν 100 free spins καζινο με το καλημερα, και ολα τα κερδη αναληψιμα με τζιραρισμα χ35, με το μπλακτζακ και την ρουλετα να δινουν 15% συμμετοχη στο καθαρισμα. Δηλαδη αν βγαλεις 50 ευρω στα φρισπινς, πρεπει να κανεις τζιρο 10Κ σε μπλακτζακ/ρουλετα (100% συμμετοχη στο καθαρισμα μονο τα φρουτακια τα οποια θα σου φανε την ψυχη).
Ενα δραμα ειναι η κατασταση, απο αρχες νοεμβρη οι καινουριες επενδυσεις για μενα :coffee:
Reaction GIF by Bounce

τυπαρα δεν καταλαβα τιποτα αλλα στηριζω να πουμε:wanker::wanker::wanker:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.292
Πόντοι
10.336
δεν ειναι μπουρδελα αυτο, το ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ειναι :coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.306
Πόντοι
6.256
Τυπάρα Ρετρό παρακολουθώ χρόνια το site αλλά τους τελέυταίους 8 μήνες ήμουν πολύ busy και νιώθω τύψεις.. Ιδιαίτερα αν έχασα κάποιο δυνατό θερινό μπερδεγουέη...:smiling-face-with-heart-eyes:
Δώσε μια περίληψη για το τι παίχτηκε μέσα στο καλοκαίρι :coffee:
Αυτο ρε μαλακες με το "παρακολουθουσα χρονια το σαι" οποτε φτιαχνετε ενα κλωνο εχει καταντησει αηδια να πουμε...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.636
Πόντοι
6.056
ποιος ειναι παλι αυτος ο μουσατος? :coffee:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.738
Πόντοι
3.556
ακουγεται εντονα διαδρομουσ οτι ο μουσατοσ ειναι κλωνος καποιανου απο φυλλο μηδεν. ηρθε να μπαχαλεψει το ομορφα κλιμα που εχουμε :coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.306
Πόντοι
6.256
ακουγεται εντονα διαδρομουσ οτι ο μουσατοσ ειναι κλωνος καποιανου απο φυλλο μηδεν. ηρθε να μπαχαλεψει το ομορφα κλιμα που εχουμε :coffee:
Οχι ρε πουστη μετα την εισβολη ακοινωνητων πισωγλεντζεδων και αλογομουρηδων θα μας μαγαρισει το νημα ο κλωνος.....:confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

με προβληματισες μπορω να πω :coffee:
Στα αρχιδια σου κιολας;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.636
Πόντοι
6.056
εγω τον συμπαθησα δεν ξερω γιατι...

και αφου ηταν busy τελευταιο 8μηνο τουλαχιστον αν ειναι απο το διπλα θα ηταν πριν γινει εκει μεσα τσαι και συμπαθεια που ξερνουσαμε τα ματια μας :coffee:

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.738
Πόντοι
3.556
εντωμεταξυ φυλλο μηδεν παει τρενο. μπαρος με ζορι κραταει το νημα. εχει φυλαξει ατακα για παγωτινια να την ποσταρει για σβησιμο:wanker::wanker::wanker:

Tired Monday GIF

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom