jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
νομιζω τζιμακος εχει κανει στροφη στην ποιοτητα
Παντα ποιοτητα!!!!
νομιζω τζιμακος εχει κανει στροφη στην ποιοτητα
ε στο καινουργιο ξερεις εσυ παλια σουυ τεχνη κοσκινοΤι μλκ εισαι.
Το πουλησε το ds3 η γαμιολα η κομμωτρια
ρε τι φραγκο να ξοδεψεις καρμιροτζακ ...σπαγγο
μουνης σπαγγοςρε τι φραγκο να ξοδεψεις καρμιροτζακ ...σπαγγο
Δε μιλας καλα
1500 εδωκα σε 3 μηνες στο λιονταρι!!!
θα ανοιξουν για ταξιδια ρε συ
ρε μλκ λιονταρι με μασελες πρωτη φορα βλεπωΔε μιλας καλα
1500 εδωκα σε 3 μηνες στο λιονταρι!!!
ρε μλκ λιονταρι με μασελες πρωτη φορα βλεπω
θα πας καζαμπλαγκα τελικα για χειρουργειο ?? τα κανονισες ολαΝαι με εμβολια κ μλκιες γαμω το σπιτι τους
Θα δουμε
Τωρα καλοκαιρι διακοπες ετοιμαζω
ρε μαλακα θα το κανεις το εμβολιο να εισαι ανθρωπος..Ναι με εμβολια κ μλκιες γαμω το σπιτι τους
Θα δουμε
Τωρα καλοκαιρι διακοπες ετοιμαζω
δεν μου τα εδινες εμενα ρε μαλακα..τοσα παιρνει για να γαμηθει ο νιπλης θελει να πληρωσει ευδαπ..
ρε μαλακα θα το κανεις το εμβολιο να εισαι ανθρωπος..
εγω θελω το peugeot208 μεγαλη καυλαΧα χα
Ε οκ
Τωρα τελειωσα μ τ αμαξι
Μονο τα σερβις κ κτεο την αλλη βδομαδα
γιατι τωρα τι ειναι ??? μετα για να γινει ανθρωπος θελει πολυ προσπαθεια ακομη ..τουλαχιστον 2-3-5-10 χρονιαρε μαλακα θα το κανεις το εμβολιο να εισαι ανθρωπος..
αν μου βγει αρνητης θα του καρφωσω συριγγα στο μηλιγγιγιατι τωρα τι ειναι ??? μετα για να γινει ανθρωπος θελει πολυ προσπαθεια ακομη ..τουλαχιστον 2-3-5-10 χρονια
και εγω θελω ενα cabrio αλλα δεν το κανω θεμαεγω θελω το peugeot208 μεγαλη καυλα
εγω θελω το peugeot208 μεγαλη καυλα
κατι αλλο περιμενει εναγωνιως να του καρφωσειςαν μου βγει αρνητης θα του καρφωσω συριγγα στο μηλιγγι
καινουριο το θελω το τελευταιο μοντελο 20 χιλιαρικακια κανειΤο επομενο μου αμαξι θα ναι αυτο
208gti.
Mo ντελο 2014 με 16
Πουλαν 7 στο car
ευκολακι βγαζεις στην βιζιτα τον φιλο μας και σε ενα μηνα θα το αποκτησειςκαινουριο το θελω το τελευταιο μοντελο 20 χιλιαρικακια κανει
εγω λεω να κανει και τριτη δουλεια να μου τα δωσει ολα και θα του δινω 100 ευρω τον μηνα μεχρι να τον ξεχρεωσωευκολακι βγαζεις στην βιζιτα τον φιλο μας και σε ενα μηνα θα το αποκτησεις