pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
εχει καποιες απαιτησεις απο μεναΓιατί απελπίζεται;
Δεν της σηκώνεται κι αυτηνής;
εχει καποιες απαιτησεις απο μεναΓιατί απελπίζεται;
Δεν της σηκώνεται κι αυτηνής;
???που εισαι μωρη γαμιολα Γλομπεαρχη;
καλην ημεραν τζιμυ..τι κανεις;
καλην ημεραν τζιμυ..τι κανεις;
τι θα ψωνισεις;Μλκιες
Αλλη μια γαμω μερα
Αιντε να παω μοναστηρακι απο βδομαδας να κανουμε βολτα
τι θα ψωνισεις;
και κανα ρουχο,κανα παπουτσακι αλλα οχι απο τους κλεφτες θα ερθεις στα σοβαρα μαγαζια ρεE κανα cd κανα βιβλιο
E να ξεσκασουμε λιγο
για να πας σε σοβαρο μαγαζι πρεπει να εχεις κυρος ο συγκεκριμενος μονο τον κυρο γραναζη ξερεικαι κανα ρουχο,κανα παπουτσακι αλλα οχι απο τους κλεφτες θα ερθεις στα σοβαρα μαγαζια ρε
καλημερα Τασουλη...προσπαθω να τον κανω ανθρωπογια να πας σε σοβαρο μαγαζι πρεπει να εχεις κυρος ο συγκεκριμενος μονο τον κυρο γραναζη ξερει
τα γνωστα θα ψωνιστειτι θα ψωνισεις;
τι να τον κανεις σε βλεπω ναπολεοντακαλημερα Τασουλη...προσπαθω να τον κανω ανθρωπο
και μετα συγγρουΜλκιες
Αλλη μια γαμω μερα
Αιντε να παω μοναστηρακι απο βδομαδας να κανουμε βολτα
νομιζω τζιμακος εχει κανει στροφη στην ποιοτητακαι μετα συγγρου
εσυ του μιλας ασχημα και τον πληγωνεις και μετα θα ξεσπασει στο γνωστο αυτοκινητοπου εισαι μωρη γαμιολα Γλομπεαρχη;
και κανα ρουχο,κανα παπουτσακι αλλα οχι απο τους κλεφτες θα ερθεις στα σοβαρα μαγαζια ρε
παντα ψωνιζει απο το κολωνακι μπουστηδεςνομιζω τζιμακος εχει κανει στροφη στην ποιοτητα
εγω του ειπα του δινω 1000 ευρω για το μπρικι...το θελω να αναβω θρακα και να ψηνωεσυ του μιλας ασχημα και τον πληγωνεις και μετα θα ξεσπασει στο γνωστο αυτοκινητο
εσυ του μιλας ασχημα και τον πληγωνεις και μετα θα ξεσπασει στο γνωστο αυτοκινητο
θα ανοιξουν για ταξιδια ρε συΑπο αυτα ειμαι κομπλε.
Απλα θελω να βγω να ξοδεψω κανα φραγκο!!
Μια κ ταξιδι γιοκ φετος
ρε τι φραγκο να ξοδεψεις καρμιροτζακ ...σπαγγοΑπο αυτα ειμαι κομπλε.
Απλα θελω να βγω να ξοδεψω κανα φραγκο!!
Μια κ ταξιδι γιοκ φετος