TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εσυ να μας πεις η βικαρα τι κανειΤα νεα σας!!!!
εσυ να μας πεις η βικαρα τι κανειΤα νεα σας!!!!
τιποτα τζιμακο λεμε να αλλαξουμε καριερα με Τασουλη και να γαμαμε περιεργους απο εδω και περαΤα νεα σας!!!!
εχασες τον χορηγο κριμαΕχει χαθει η βικαρα
τιποτα τζιμακο λεμε να αλλαξουμε καριερα με Τασουλη και να γαμαμε περιεργους απο εδω και περαΤα νεα σας!!!!
πως παει η δουλειαΓαμω το σπιτι τους.
Κλεισουρα απ το νοεβρη
πως παει η δουλειαΓαμω το σπιτι τους.
Κλεισουρα απ το νοεβρη
Μονο περιπτερι η και ντελιβερυ;πως παει η δουλειαΓαμω το σπιτι τους.
Κλεισουρα απ το νοεβρη
Γαμιωντας απ το νοεμβρη
τωρα που χαθηκε η βικαρα κανει και αλλο εξτραδακιΜονο περιπτερι η και ντελιβερυ;πως παει η δουλειαΓαμω το σπιτι τους.
Κλεισουρα απ το νοεβρη
Γαμιωντας απ το νοεμβρη
απο το πασχα θα σταματησει ολο αυτο ..εχουμε αλλους 2 μηνες+Γαμω το σπιτι τους.
Κλεισουρα απ το νοεβρη
Μονο περιπτερι η και ντελιβερυ;πως παει η δουλειαΓαμω το σπιτι τους.
Κλεισουρα απ το νοεβρη
Γαμιωντας απ το νοεμβρη
τζιμμυ αφιερωση
κοψιδια εννοειτε τωρα για πουτανα εχω μια αμφιβολια μηπως φερει καμμια βασιλικη που πριν ηταν βασσοςνα μαζεψει λεφτα ο τζιμακος θα κερασει κοψιδια και πουτανες Μαιο
σου αρεσε ρε καριολη εεεετζιμμυ αφιερωση
Ετσι ετσι!!
Κ πικαντικη μελιτζανοσαλατα????
θα κανει την καρδια του πετρα και θα φερει πουτανα-γυναικα και οχι τρανσφορμερκοψιδια εννοειτε τωρα για πουτανα εχω μια αμφιβολια μηπως φερει καμμια βασιλικη που πριν ηταν βασσοςνα μαζεψει λεφτα ο τζιμακος θα κερασει κοψιδια και πουτανες Μαιο
ναι αλλα στα τρανσφορμερ εχει κανει το μεταπτυχιακο τουθα κανει την καρδια του πετρα και θα φερει πουτανα-γυναικα και οχι τρανσφορμερκοψιδια εννοειτε τωρα για πουτανα εχω μια αμφιβολια μηπως φερει καμμια βασιλικη που πριν ηταν βασσοςνα μαζεψει λεφτα ο τζιμακος θα κερασει κοψιδια και πουτανες Μαιο