You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Παλιοι φιλοι του παπλοματα στροματα νταβατζη ελατε εδω να γελασετε εχει ξεβρακομα κριβετε ο χοντρος φοβατε αλλα θα το φαει το κλισμα και θα βρομισει ολη η γουβα θα μαθετε κι εσεις πολλα για το χρεπι που κανατε παρεα και σας εδινε πουτανες με σισταση οτι θα περασετε καλα υποσχομε να σας δοσω και αποδειξεις για να μη σας λεει οτι εινε ψεματα
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
εγω στο εχω ξαναγραψει δεν μου πουλησε καμμια
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
φιλε πρωτευουσιανε helooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwεγω στο εχω ξαναγραψει δεν μου πουλησε καμμια
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
αλο Τασουληφιλε πρωτευουσιανε helooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwεγω στο εχω ξαναγραψει δεν μου πουλησε καμμια
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
φιλε μου τι λεει ολοι καλααλο Τασουληφιλε πρωτευουσιανε helooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwεγω στο εχω ξαναγραψει δεν μου πουλησε καμμια
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
πρωι δουλεια...ετοιμαζομαι για μεσημεριανη σιεσταφιλε μου τι λεει ολοι καλααλο Τασουληφιλε πρωτευουσιανε helooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwεγω στο εχω ξαναγραψει δεν μου πουλησε καμμια
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εγω ξερεις εδω γλενταω ενα ΜΑΛΑΚΑ ΑΓΑΜΗΤΟ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗπρωι δουλεια...ετοιμαζομαι για μεσημεριανη σιεσταφιλε μου τι λεει ολοι καλααλο Τασουληφιλε πρωτευουσιανε helooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwεγω στο εχω ξαναγραψει δεν μου πουλησε καμμια
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
περιμενω να εκθεσει τις αποψεις του..εδω εισαι θα απαντησειςεγω ξερεις εδω γλενταω ενα ΜΑΛΑΚΑ ΑΓΑΜΗΤΟ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗπρωι δουλεια...ετοιμαζομαι για μεσημεριανη σιεσταφιλε μου τι λεει ολοι καλααλο Τασουληφιλε πρωτευουσιανε helooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwεγω στο εχω ξαναγραψει δεν μου πουλησε καμμια
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
φιλε το μονο που μπορει να εκθεση ειναι το μεγαλο πουλι του 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ CMπεριμενω να εκθεσει τις αποψεις του..εδω εισαι θα απαντησειςεγω ξερεις εδω γλενταω ενα ΜΑΛΑΚΑ ΑΓΑΜΗΤΟ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗπρωι δουλεια...ετοιμαζομαι για μεσημεριανη σιεσταφιλε μου τι λεει ολοι καλααλο Τασουληφιλε πρωτευουσιανε helooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwεγω στο εχω ξαναγραψει δεν μου πουλησε καμμια
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
παω να ξαπλαρωφιλε το μονο που μπορει να εκθεση ειναι το μεγαλο πουλι του 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ CMπεριμενω να εκθεσει τις αποψεις του..εδω εισαι θα απαντησειςεγω ξερεις εδω γλενταω ενα ΜΑΛΑΚΑ ΑΓΑΜΗΤΟ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗπρωι δουλεια...ετοιμαζομαι για μεσημεριανη σιεσταφιλε μου τι λεει ολοι καλααλο Τασουληφιλε πρωτευουσιανε helooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwεγω στο εχω ξαναγραψει δεν μου πουλησε καμμια
Και ενα τελευτεο για σημερα σε πιανης πουτανας το σπιτι γυροφερνες και ητανε μεσα η κορη της εχω πολλα να βγαλω στα φορα κακομιρη θα μαθουνε και τα πελατακια σου τι πεχνιδι τους επεζες συναγονιστες μεινετε συντονιζμενοι εχει πολυ γελιο η υποθεση