TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
χαλασε φιλε παντως και αυτος προχθες εψαχνε να γυναικακαι αυτος ψαχνει την βικαραΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΕΣ ΤΟΥ
χαλασε φιλε παντως και αυτος προχθες εψαχνε να γυναικακαι αυτος ψαχνει την βικαραΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΕΣ ΤΟΥ
τωρα πουλαω να ξερεις κωλαρακια σαν το δικο σου μαρηηηηηηηηηηηηηηηη τρυπιεεεεεεεεεεεεεεε λουγκραααααααΕσυ εισε το παλικαρι;;;;; μαλον στα κιλα για πεντε παλικαρια κανις για νεραιδα με τιποτα εσυ εισε λαμια και πολυ χοντρη
Εγω σκιζω κολαρακια και κολαρες σε λιπαμε που δεν εχεις πελατεια αλλα θα βρεις μορε υπαρχουνε πολες σοβιετικες γριουλες οσες σου φυγανε δε μαζεβοντε οτ
βαλε μια ρε τυροσουζα τζαμπατζηηηηηηηηηηηηηηηηη
η δικια σου δεν θυμασαι που μου ελεγες θειο ξεκωλιασε μεΠες μας τασουληηηη μουρο μου πιανης εινε η ξεχυλωμενη σουφρα γιατι τετιες κυκλοφορουνε πολεςωστο ιντερνετ
τελικα ξερεις κατι εισαι πιο γραφικος και απο την μουτσουνα σου ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΤασουληηηη πες μας πιανης εινε μη μας αφηνεις ετσι παιδια ακουω ιδεες γιατο πιανης εινε η σουφρα εμενα καπου παει το μυαλο μου παλιες αγαπες αχαριστες
αλλλλλλλλλλλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μαει φρεντ χαου αρρρρρρρρρρρρρ γιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
στο ειπα ειναι η φωτο που σε ξεκωλιαζα στο ανακλινδρο στην σουιτα ξερεις εσυΕινε απο τις φοτο που εστελνες για διαφιμηση ε τασουληηηηη μουρο μου;
alo tasouliαλλλλλλλλλλλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μαει φρεντ χαου αρρρρρρρρρρρρρ γιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Δεν μου εχει διαφημισει κατι ρε μαν...Αθηνεε την εχεις τη φοτο στην ειχε στειλει ο τασουλης οταν σου ελεγε να την παρεις και στη διαφιμιζε ρωταω