iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
αυτο ειναι το μελλοιν σας οταν απαξιωνεται τσιμυδες.καλη χρονια φιλε με υγεια,λεφτα και πολλα μουνια
Εμείς οι δύο μείναμε; Ανησυχώ
Καλή χρονιά φιλαράκι. Λευτεριά στον Τζίμη
αυτο ειναι το μελλοιν σας οταν απαξιωνεται τσιμυδες.καλη χρονια φιλε με υγεια,λεφτα και πολλα μουνια
δυστυχωςκαλη χρονια φιλε με υγεια,λεφτα και πολλα μουνια
καλη χρονια στον μποσογαμημενο τζιμυς απαξιωνεται μονος του ο προβοσκιδολαγνος
ευχομαι καλη χρονια στους μετανιωμενους στους αμετανοητους ευχομαιι να τρωνε ολη τη χρονια παγωμενα καμμενα σουβλακια.καλη χρονια στον μποσογαμημενο τζιμυς απαξιωνεται μονος του ο προβοσκιδολαγνος
Ας το ξεχάσουμε μαζί με το 2020. Νέο έτος, νέα αρχή
ευχομαι καλη χρονια στους μετανιωμενους στους αμετανοητους ευχομαιι να τρωνε ολη τη χρονια παγωμενα καμμενα σουβλακια.καλη χρονια στον μποσογαμημενο τζιμυς απαξιωνεται μονος του ο προβοσκιδολαγνος
καλη χρονια στον μποσογαμημενο τζιμυς απαξιωνεται μονος του ο προβοσκιδολαγνος
τι σε χαλασε;μηπως ο μποσογαμημενος;ο τραβελοφιλος;ποιος;
μωρη σαμπρελα τον θυμασαι το ναυαγιο τον αθηναιο?που ειχε ερθει λιωμα απο καιζερ.
ποτε εγινε αυτο μωρη μουχλα;μωρη σαμπρελα τον θυμασαι το ναυαγιο τον αθηναιο?που ειχε ερθει λιωμα απο καιζερ.
γιατι μ μιλας ασκημα?μωρη σαμπρελα τον θυμασαι το ναυαγιο τον αθηναιο?που ειχε ερθει λιωμα απο καιζερ.
γιατι μπορω.γιατι μ μιλας ασκημα?μωρη σαμπρελα τον θυμασαι το ναυαγιο τον αθηναιο?που ειχε ερθει λιωμα απο καιζερ.
ρε καραγκιοζη θα σε πηγαινω γαμιοντας μεχρι να πεθανεις ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΚαλη χρονια σε ολους επιδη ο τσουληηηηης μουρο μου βρομιζει ολα τα νιματα αποφασισα να γραφω εδω τα ρεζιλικια του οταν θα με προκαλει αμα κατσει στα αβγουλακια του δε θα γραφω κι εγω
θα μου κλασεις τα αρχιδια νταμπο ελεφαντακι να προσεχεις τον κοβιντ γιατι εισε και διακοσα κιλαρε καραγκιοζη θα σε πηγαινω γαμιοντας μεχρι να πεθανεις ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΚαλη χρονια σε ολους επιδη ο τσουληηηηης μουρο μου βρομιζει ολα τα νιματα αποφασισα να γραφω εδω τα ρεζιλικια του οταν θα με προκαλει αμα κατσει στα αβγουλακια του δε θα γραφω κι εγω
μιλα μωρη λουκια
ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ οσο πουτσα σου λειπει 5 cm tοση γλωσσα εχεις .....θα μου κλασεις τα αρχιδια νταμπο ελεφαντακι να προσεχεις τον κοβιντ γιατι εισε και διακοσα κιλαρε καραγκιοζη θα σε πηγαινω γαμιοντας μεχρι να πεθανεις ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΚαλη χρονια σε ολους επιδη ο τσουληηηηης μουρο μου βρομιζει ολα τα νιματα αποφασισα να γραφω εδω τα ρεζιλικια του οταν θα με προκαλει αμα κατσει στα αβγουλακια του δε θα γραφω κι εγω
μιλα μωρη λουκια
POYLAΩ ΜΟΥΡΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΓιασου μελατουλι τασουληηηηη μουρο μου πως πανε οι δουλιτσες πουλας τιποτα ;