TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
που εισαι εσυ βρε την κουκλιτσα που την εχεις :huh : στην πουτσοπρεσσακαλως τον
που εισαι εσυ βρε την κουκλιτσα που την εχεις :huh : στην πουτσοπρεσσακαλως τον
δουλεια φιλε,ζεστη...για να μην σε αρχισω και σενα ομως τωρα εχεις τηλεφωνο στειλε εκειπου εισαι εσυ βρε την κουκλιτσα που την εχεις :huh : στην πουτσοπρεσσακαλως τον
δουλεια φιλε,ζεστη...για να μην σε αρχισω και σενα ομως τωρα εχεις τηλεφωνο στειλε εκειπου εισαι εσυ βρε την κουκλιτσα που την εχεις :huh : στην πουτσοπρεσσακαλως τον
Παρομοίως, αγαπητέ.
Μπρικακιας κραταει μουτρα,πουστομπαρο μαλλον πεθανε Γκαντζο γαμιεται και Τασουλη μαλλον γαμαειπου ειναι οι υπολοιποι;
Δεν εχω ψυχανεμιστει το γιατι....για ποιο πραγμα κραταει μουτρα ο μπρικακιας ;
ισως πρεπει να πεταχτω περιπτερι οταν θα πηγαινω νεκροταφειο να του ριξω ενα μπουτσον να ισιωσει θα δω δεν ξευρωμηπως το παρακαναμε με τις προβοσκιδες;
ισως πρεπει να πεταχτω περιπτερι οταν θα πηγαινω νεκροταφειο να του ριξω ενα μπουτσον να ισιωσει θα δω δεν ξευρωμηπως το παρακαναμε με τις προβοσκιδες;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααισως πρεπει να πεταχτω περιπτερι οταν θα πηγαινω νεκροταφειο να του ριξω ενα μπουτσον να ισιωσει θα δω δεν ξευρωμηπως το παρακαναμε με τις προβοσκιδες;
αναμενω με αγωνια και λαχταρα, τα αποτελεσματα του πουτσου που θα του ριξετε.
σαλτα ρε μουνοτρυπιδι θα σε παμε γαμιωντας με το φιλαρακι μου.Μπρικακιας κραταει μουτρα,πουστομπαρο μαλλον πεθανε Γκαντζο γαμιεται και Τασουλη μαλλον γαμαειπου ειναι οι υπολοιποι;
το ηξερα ρε ξεκωλιαρη οτι θα εμφανιστειςσαλτα ρε μουνοτρυπιδι θα σε παμε γαμιωντας με το φιλαρακι μου.Μπρικακιας κραταει μουτρα,πουστομπαρο μαλλον πεθανε Γκαντζο γαμιεται και Τασουλη μαλλον γαμαειπου ειναι οι υπολοιποι;
το ηξερα ρε ξεκωλιαρη οτι θα εμφανιστειςσαλτα ρε μουνοτρυπιδι θα σε παμε γαμιωντας με το φιλαρακι μου.Μπρικακιας κραταει μουτρα,πουστομπαρο μαλλον πεθανε Γκαντζο γαμιεται και Τασουλη μαλλον γαμαειπου ειναι οι υπολοιποι;