TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
που εισαι εσυ βρεκαλως τον![]()

που εισαι εσυ βρεκαλως τον![]()
δουλεια φιλε,ζεστη...για να μην σε αρχισω και σενα ομως τωρα εχεις τηλεφωνο στειλε εκειπου εισαι εσυ βρεκαλως τον![]()
την κουκλιτσα που την εχεις
:huh : στην πουτσοπρεσσα
![]()
δουλεια φιλε,ζεστη...για να μην σε αρχισω και σενα ομως τωρα εχεις τηλεφωνο στειλε εκειπου εισαι εσυ βρεκαλως τον![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παρομοίως, αγαπητέ.![]()
Μπρικακιας κραταει μουτρα,πουστομπαρο μαλλον πεθανε Γκαντζο γαμιεται και Τασουλη μαλλον γαμαειπου ειναι οι υπολοιποι;
Δεν εχω ψυχανεμιστει το γιατι....για ποιο πραγμα κραταει μουτρα ο μπρικακιας ;
ισως πρεπει να πεταχτω περιπτερι οταν θα πηγαινω νεκροταφειο να του ριξω ενα μπουτσον να ισιωσει θα δω δεν ξευρωμηπως το παρακαναμε με τις προβοσκιδες;
ισως πρεπει να πεταχτω περιπτερι οταν θα πηγαινω νεκροταφειο να του ριξω ενα μπουτσον να ισιωσει θα δω δεν ξευρωμηπως το παρακαναμε με τις προβοσκιδες;![]()
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααισως πρεπει να πεταχτω περιπτερι οταν θα πηγαινω νεκροταφειο να του ριξω ενα μπουτσον να ισιωσει θα δω δεν ξευρωμηπως το παρακαναμε με τις προβοσκιδες;![]()
αναμενω με αγωνια και λαχταρα, τα αποτελεσματα του πουτσου που θα του ριξετε.![]()
σαλτα ρε μουνοτρυπιδι θα σε παμε γαμιωντας με το φιλαρακι μου.Μπρικακιας κραταει μουτρα,πουστομπαρο μαλλον πεθανε Γκαντζο γαμιεται και Τασουλη μαλλον γαμαειπου ειναι οι υπολοιποι;![]()
το ηξερα ρε ξεκωλιαρη οτι θα εμφανιστειςσαλτα ρε μουνοτρυπιδι θα σε παμε γαμιωντας με το φιλαρακι μου.Μπρικακιας κραταει μουτρα,πουστομπαρο μαλλον πεθανε Γκαντζο γαμιεται και Τασουλη μαλλον γαμαειπου ειναι οι υπολοιποι;![]()
το ηξερα ρε ξεκωλιαρη οτι θα εμφανιστειςσαλτα ρε μουνοτρυπιδι θα σε παμε γαμιωντας με το φιλαρακι μου.Μπρικακιας κραταει μουτρα,πουστομπαρο μαλλον πεθανε Γκαντζο γαμιεται και Τασουλη μαλλον γαμαειπου ειναι οι υπολοιποι;![]()
![]()