gantzos(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 337
- Πόντοι
- 316
Ποσταρε κ μη ερευναποσταρω και δεν βγαζει τις απαντησεις μου
Ποσταρε κ μη ερευναποσταρω και δεν βγαζει τις απαντησεις μου
χανει ο κοσμος του μπου τα ποστ μου που ειναι γεματα σοφιαΠοσταρε κ μη ερευναποσταρω και δεν βγαζει τις απαντησεις μου
ιδιος ο ζαχοςΜη σου πω στο παιδικο επιτραπεζιο...φιδακι/γκρινιαρηςπιο πολυ σε διαμαντης μου φερνειΑνακόντα;στανταρ θα εχει πλακωσει και τιποτα καιζερ και θα ειναι σαν φιδι τωραΚαφεδορουφηχτρας κουραστηκε που ξυπνησε κ ξαναπλαγιασε
ποσταρω και δεν βγαζει τις απαντησεις μου
ποσταρω και δεν μου βγαζει τις απαντησεις
ποιος ειναι αυτος μαλλον την ΜΑΡΘΑ ΚΛΑΨΑ ΒΟΥΡΤΣΗ εννοειςΟ κ. Δημητρομήτσος βρίσκεται σε διακοπές;
εγώ τις βλέπω διπλές και έχω πιει μόνο μια μπύρα, αν πιω κι' άλλη τι θα γίνει??ποσταρω και δεν μου βγαζει τις απαντησεις
Ουτε τα απορρητα του foreign office να ητανΠλάκα με κάνεις; Πριν επί μισή ώρα και σε κάποιες σελίδες δεν εμφανιζόταν τίποτα από όσα έγραψα, τώρα βγήκαν...ποσταρω και δεν βγαζει τις απαντησεις μου
εγώ τις βλέπω διπλές και έχω πιει μόνο μια μπύρα, αν πιω κι' άλλη τι θα γίνει??ποσταρω και δεν μου βγαζει τις απαντησεις
Ουτε τα απορρητα του foreign office να ητανΠλάκα με κάνεις; Πριν επί μισή ώρα και σε κάποιες σελίδες δεν εμφανιζόταν τίποτα από όσα έγραψα, τώρα βγήκαν...ποσταρω και δεν βγαζει τις απαντησεις μου
.ποιος ειναι αυτος μαλλον την ΜΑΡΘΑ ΚΛΑΨΑ ΒΟΥΡΤΣΗ εννοειςΟ κ. Δημητρομήτσος βρίσκεται σε διακοπές;
Ρε σεις ζαλίστηκε με τις παραθέσεις.........εύκολα κι εεε;