The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.212
- Πόντοι
- 25.467
Τι μουρμουράτε ρε μουρμούρηδες;
εδω δεν υπαρχουν τα πμΔεν υπάρχει και manualνα βαλεις ποστ και να διαβαζεις καταντησε επιστημη
ε μια χαρα ειναι τοτε σε καμμια 15ημερες θα εχει στρωσειΜόλις έβαλα φωτογραφία στης Μαρίας και δεν φαίνεται τίποτα. Κι η σελίδα είναι 3 μέρες πίσω ενώ έγραψα πριν λίγο κι έγραψε κι άλλος χτεςεδω δεν υπαρχουν τα πμΔεν υπάρχει και manualνα βαλεις ποστ και να διαβαζεις καταντησε επιστημη
ε μια χαρα ειναι τοτε σε καμμια 15ημερες θα εχει στρωσειΜόλις έβαλα φωτογραφία στης Μαρίας και δεν φαίνεται τίποτα. Κι η σελίδα είναι 3 μέρες πίσω ενώ έγραψα πριν λίγο κι έγραψε κι άλλος χτεςεδω δεν υπαρχουν τα πμΔεν υπάρχει και manualνα βαλεις ποστ και να διαβαζεις καταντησε επιστημη
ζαχο θα πιεις πολυ κοφυ μπερυ μεχρι να στρωσει
δεν αρχιζεις να ριχνεις τιποτα ευχες (θελω κωλο η μην γαμησω κανα κωλο ) μπας και στρωσειΤελικά το πιο σπαστικό είναι αυτό με τις παραθέσεις.Βγάζεις τα μάτια σου για να ξεμπλέξεις ποιος έγραψε τι.
Τελικά το πιο σπαστικό είναι αυτό με τις παραθέσεις.Βγάζεις τα μάτια σου για να ξεμπλέξεις ποιος έγραψε τι.
εδω δεν μπορεις να απαντησεις σε ενα μελος τα πολλα ειναι το προβλημαΈτσι κι αρχίσει ο Αθηναίος τις πολλαπλές παραθέσεις χαθήκαμε...Τελικά το πιο σπαστικό είναι αυτό με τις παραθέσεις.Βγάζεις τα μάτια σου για να ξεμπλέξεις ποιος έγραψε τι.
μου ελειψαν οι πολλαπλες παραθεσεις γαμωτο
Ήμουν σίγουρος...μου ελειψαν οι πολλαπλες παραθεσεις γαμωτο
ζαχουλη αυτη η κουφαλα ο γαντζος χαθηκε παλιΉμουν σίγουρος...μου ελειψαν οι πολλαπλες παραθεσεις γαμωτο
ζαχουλη αυτη η κουφαλα ο γαντζος χαθηκε παλιΉμουν σίγουρος...μου ελειψαν οι πολλαπλες παραθεσεις γαμωτο
κανεις εμφανισεις και εσυ vip μην χεσω ολοι παλιοβλαχοιζαχουλη αυτη η κουφαλα ο γαντζος χαθηκε παλιΉμουν σίγουρος...μου ελειψαν οι πολλαπλες παραθεσεις γαμωτο
Η κουφαλα παρακολουθει τα παντα κ επιλεγει ποτε θα κανει εμφανιση
Μπααα..κανονικο μελος λεει το προφιλ μουκανεις εμφανισεις και εσυ vip μην χεσω ολοι παλιοβλαχοιζαχουλη αυτη η κουφαλα ο γαντζος χαθηκε παλιΉμουν σίγουρος...μου ελειψαν οι πολλαπλες παραθεσεις γαμωτο
Η κουφαλα παρακολουθει τα παντα κ επιλεγει ποτε θα κανει εμφανιση