gantzos(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 340
- Πόντοι
- 316
Ριχ'τα..κ καλοφαγωτα προκαταβολικως!θέλετε να δείτε τα απογευματινα ΠΣΑΡΙΑ??
Δύο ωρίτσες.
Ριχ'τα..κ καλοφαγωτα προκαταβολικως!θέλετε να δείτε τα απογευματινα ΠΣΑΡΙΑ??
Δύο ωρίτσες.
Ωχ..σε βλεπω αργοτερα στην ημερησια ενημερωση για χεσιμο![]()
αχινό έφαγα στο Ρέθυμνο φίλε πριν 25 χρόνια γαμάτοςΡιχ'τα..κ καλοφαγωτα προκαταβολικως!![]()
Απ'ευθειας απο θαλασσα ή μαγειρεμενο?αχινό έφαγα στο Ρέθυμνο φίλε πριν 25 χρόνια γαμάτος
.λοιπόν εδώ είναι τά ΠΣΑΡΙΑ σήμερα το απόγευμα.Ριχ'τα..κ καλοφαγωτα προκαταβολικως!![]()
αχινό έφαγα στο Ρέθυμνο φίλε πριν 25 χρόνια γαμάτος
μαγειρεμένο φίλε μέσα στο κέλυφος του φοβερόΑπ'ευθειας απο θαλασσα ή μαγειρεμενο?
μαγειρεμένο φίλε μέσα στο κέλυφος του φοβερό
. καί εδώ τα αχινάκιααχινό έφαγα στο Ρέθυμνο φίλε πριν 25 χρόνια γαμάτος
Ωραιος! Διακρινω σωστα γοπες,κεφαλους κ σαργουδακια??.λοιπόν εδώ είναι τά ΠΣΑΡΙΑ σήμερα το απόγευμα.
έλα πω ρε πουστη μου γαμάτη ψαριά καλοφαγωτη.λοιπόν εδώ είναι τά ΠΣΑΡΙΑ σήμερα το απόγευμα.
το χταπόδι ρε χασαπήηηηηηη το ξέχασεςΩραιος! Διακρινω σωστα γοπες,κεφαλους κ σαργουδακια??
Αυτο το ξερει μεχρι κ ο Τζιμμυς ρεεεετο χταπόδι ρε χασαπήηηηηηη το ξέχασες
...έχω πελάτες..έλα πω ρε πουστη μου γαμάτη ψαριά καλοφαγωτη![]()
![]()
καλά κάνεις χταποδακι λιαστο με ξυδακι η ψητό στα κάρβουνα να βραστό με λαδολελεμονο η με μακορανακι κοφτό με κόκκινη σάλτσα...έχω πελάτες..
Όλη η γειτονιά τρώει.
ΤΑ ΧΑΡΊΖΩ ΦΊΛΕ.
Αυτο το ξερει μεχρι κ ο Τζιμμυς ρεεεε![]()
Εκτος αν το περασε για πολυ-προβοσκιδουχο :S
Εδω μου τα χαλασες..γτ να το κανουμε αυτο το κακο στο χταποδακικαλά κάνεις χταποδακι λιαστο με ξυδακι η ψητό στα κάρβουνα να βραστό με λαδολελεμονο η με μακορανακι κοφτό με κόκκινη σάλτσα
περίμενε να δεις πώς το κάνω εγώ.καλά κάνεις χταποδακι λιαστο με ξυδακι η ψητό στα κάρβουνα να βραστό με λαδολελεμονο η με μακορανακι κοφτό με κόκκινη σάλτσα