TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εγώ διάβασα κάπου για Μερένταδεν τρωω γλυκα ρε συ..λιγες φορες τον μηνα
εγώ διάβασα κάπου για Μερένταδεν τρωω γλυκα ρε συ..λιγες φορες τον μηνα
εγώ διάβασα κάπου για Μερέντα
κλώνο δεν βλέπω.και εσύ εδώ είσαι πουλάκι μου
δεν τρωω γλυκα ρε συ..λιγες φορες τον μηνα
είδες οπότε μια χαρά διάβασα δυστυχώς και ολοένα να κάνει η γυναίκα μπορεί να μην το αποφύγεις....
Nai..προτιμας τα ξινα κ εσυ
κωλο θες;μερεντα θα παρεις καποιες φορεςείδες οπότε μια χαρά διάβασα δυστυχώς και ολοένα να κάνει η γυναίκα μπορεί να μην το αποφύγεις....
κάνεις λάθος eygeni στην Εκατερίνα 000 πριν λίγη ώρα τον έστειλα για σπα ..κλώνο δεν βλέπω.
Ειστε ελευθεροι σκοπευτες κ με διοπτρα νυκτος μου φαινεταικάνεις λάθος eygeni στην Εκατερίνα 000 πριν λίγη ώρα τον έστειλα για σπα ..
με τα προβοσκιδουχα δεν έχουμε εικόνα τι συμβαίνει να ρωτήσουμεκωλο θες;μερεντα θα παρεις καποιες φορες
πάω να δωκάνεις λάθος eygeni στην Εκατερίνα 000 πριν λίγη ώρα τον έστειλα για σπα ..
3 με αυτόν σήμερα καλά πήγε η ημέραΕιστε ελευθεροι σκοπευτες κ με διοπτρα νυκτος μου φαινεται
Οσους κεφαλους βγανει ο πσαρας σε μια ωριτσα3 με αυτόν σήμερα καλά πήγε η ημέρα
εντάξει άμα όλοι αυτή ήταν χταπόδια θα στήναμε τρικουβερτο γλέντιΟσους κεφαλους βγανει ο πσαρας σε μια ωριτσα
εγώ πέντε αχινούς.Μισο κιλο βερυκοκα εφαγα απ το μεσημερι
Ντρεπομαι που το λεω αλλα δεν εχω δοκιμασει ποτεςεγώ πέντε αχινούς.
Ντρεπομαι που το λεω αλλα δεν εχω δοκιμασει ποτες
θέλετε να δείτε τα απογευματινα ΠΣΑΡΙΑ??Οσους κεφαλους βγανει ο πσαρας σε μια ωριτσα
Ωχ..σε βλεπω αργοτερα στην ημερησια ενημερωση για χεσιμοΜισο κιλο βερυκοκα εφαγα απ το μεσημερι