tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.000
- Πόντοι
- 606
του μειωσανε το ζουπρεξα για δυο μηνες.Βλέπω ότι ακόμα δεν ξεπεράσατε την διπολική σας διαταραχή.
λαθος.
επιστροφη στην αγωγη + σιπραλεξ.
του μειωσανε το ζουπρεξα για δυο μηνες.Βλέπω ότι ακόμα δεν ξεπεράσατε την διπολική σας διαταραχή.
Τυπε εγω παντως χαβαλε σου κανα που σε αποκαλεσα Ασκητή απο τα lidl
[size=15pt]
1)γίνεσαι χυδαίος.
2)Γράφεις σαν μικρό παιδί με μορφή αυτισμού.
3) είσαι χαζούλης.
4)Δίνεις την εικόνα ενός παθολογικού ψεύτη
5) Είσαι για κλάμματα λοιπον.
6)Είσαι όμως και για γέλια.
7)έχεις τον χαρακτήρα αμοιβάδας
8)ξέρεις οτι δε θα γυρίσει ποτέ γυναίκα να σου δώσει σημασία
9) τρως όλα τα λεφτά - έτοιμα λεφτά - σε πουτάνες. [/size]
Τύπε σου ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στη lifo όπως και να χει :SΚαλησπέρα,
Έχει πέσει στην αντίληψη μου οτι υπάρχουν κλίκες μελών που συστηματικά τραμπουκίζουν νέα μέλη και επιζητούν επιτακτικά τον τερματισμό του λογαριασμού τους. ΦΦέρνοντας εμένα ως παραδειγμα, με έχουν παρομοιάσει με διάφορα μέλη γνωστά σε αυτούς - γιατί πραγματικά δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους - και προσπάθησαν να με ενοχοποιήσουν. Ένας καψερός μάλιστα είπε οτι του χαλάω το νήμα γιατί προσπάθησα να τον βοηθήσω.
Για μενα είναι προφανές οτι αν συνεχιστεί αυτό, θα μείνουν πέντε ίδια μέλη να δίνουν εύσημα ο ενας στον άλλο στην κατηγορία Γενικά και Σεξ. Καλό είναι να ακούγονται και νέα μέλη. Δε σημαίνει οτι υπάρχει μυστική ατζέντα κάτω απο έναν καινούργιο λογαριασμό, απλά κάποιοι ξημεροβραδιάζονται εδώ μεσα και έχουν σαλτάρει. Άλλοι πάλι βλεπουν το σαιτ ως την προσωπική τους - και δωρεάν - παιδική χαρά, μην υπολογίζοντας οτι κάποιος πληρώνει για να μένει το σαιτ ενεργό. Άλλοι πάλι νομίζουν οτι έχτισαν μια ιντερνετική περσόνα εραστίων διαστάσεων και οτι θα μεινουν στην ιστορία, μη κατανοώντας οτι αν μια μέρα το σαιτ κλείσει, κλείνουν και οι κόποι τους.
Δεν θέλω να φέρω γκρίνια γιατί αρκετή υπάρχει ήδη αλλά αν θέλουμε να ανέβει το επίπεδο συζητησης στα νήματα των παραπάνω κατηγοριών, καλό είναι να φερόμαστε πιο κόσμια. Εγώ προσπάθησα να βοηθήσω με τα σχόλια μου και να κάνω διάλογο, προσέφερα πληροφορίες, συμφωνησα και διαφώνησα με μέλη, αυτός είναι ο σκοπός της ιντερνετικής κοινότητας.
Αηδίασα όμως με την έχθρα που εξέλαβα, γι αυτό προτιμώ να φύγω. Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά, ακόμα και σε αυτά που δεν μπορούν να μιλήσουν χωρις να φτύνουν και να χαχανίζουν.
Να δούμε ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ....
Ο [size=30pt]μαυροζωνάς Λάκης[/size] θα τον συνθλίψει κι αυτόν !!!!!!!!
Να δούμε ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ....
Άλλη μια απόδειξη οτι στο μπου οτι δηλώσεις είσαι.
[size=18pt]Είναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ όλων των ΚΛΩΝΩΝ οι ΜΑΝΕΣ[/size]
τυπε εχει αποκαλυφθει πλεον η τακτικη των κλωνων του ντοπα να προκαλουν συστηματικα αλλα μελη ωστε να τους βρισουν,και μετα να τα αναφερουν στους μοντ για να να μπαναριστουν
του μειωσανε το ζουπρεξα για δυο μηνες.
λαθος.
επιστροφη στην αγωγη + σιπραλεξ.
Ο νέος κλώνος
ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
"όχι κόντρες με το Λάκη στα πρώτα posts" ;;;;;;
ή θα πάει πάλι να γίνει κομμάτια ;;;;;;
τυποι ξεροχυνω με το γκαλοπ που εβαλε ο τυπος και δεν εχει επιλογες στο ερωτημα
Οποιος παιρνει στα σοβαρα οτιδηποτε μπορει να συμβαινει σε ενα σαιτ, ποσο μαλλον σε ενα σαιτ για μπουρδελα, ειναι για πολλα γελια, πολλα κλαματα και σιγουρα χρηζει φαρμακευτικης υποστηριξης
τυπε και ο τυπος christos savvidis ηταν dan bilzerian απο την λαϊκη :S :S :S